Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CO RIOTOWI ODPIER"ALA?! - Rozmowa z Polskim supportem.

FajnyKoloxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ku"wa mać już nie mam do ch"ja nerwów do RIOTU ! Już po prostu nie pisze ku"wa nic na czacie żeby nie dostać kolejnego zarąbanego bana na chat a riot kuzwa mi już 5 ban na konto wciska!=.= MAM JUZ 100 ILEŚ GIER NA CHAT + 19 DZISIEJSZE-.-

NIC JUŻ NIE PISZE NA CZACIE ŻEBY NIKOGO Z TYCH NIEDOROZWOJÓW NIE URAZIĆ I CH"J Z TYM! Ja już dostaje bany za napisanie ggwp,ss,gank please,help more bot lane-.- Nie napisałem od zarąbanego tygodnia nic i chciałem szybko zbić te walone 40 gier żeby pisać ss bo niedorozwoje na brązie nie ogarniają pingów -.- 

Już pisze do riotu o tym chacie nie dadzą dowodów to pisze do innego dopóki mi ktoś da ten zarąbany dowód!

Powiedzcie mi .. PO CH"JA JEST TEN CZAT W TEJ GRZE JAK 90% SPOŁECZNOŚCI MA BANA BO DZIECIAKI I GIMBAZA DAJĄ REPORTY ZA NIC?!-.-

Jak mi odpiszą na wiadomość to wstawie ss'y, a tym czasem.. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Sądze żebyś wziął coś na uspokojenie i przestał się bulwersować bo to tylko gra ;x Da się grać z ograniczeniem. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Mam cię kolego zaskoczyc? kilka gier bez raportów i możesz mieć po rozegranych 5 meczach już mieć normalny czat. Oni zdejmują ci tą karę za dobre sprawowanie ;) Mi z 13 zeszło na 1 ;)

Opublikowano

Da się, ale sprawia to sporo kłopotów gdy masz ważną wiadomość dla zespołu. A brak wiadomości ci nie pozwala na napisanie tego :)

@topic

Nie ma co się wściekać.

Jako iż jesteś w Brązie, czat i tak służy  ludziom tylko do tego by napisać jak słabo grasz po drodze pisząc 'report that idiot"

Więc graj, 1 flame na czacie, mutujesz gościa i tyle. :)

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Tylko, że te bany na chat są dawane nałogowo, nawet tym którzy nie flejmią, wystarczy jeden reporcik od jakieś nooba za byle gówno i masz bana na chat

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Jak dla mnie nie.. Nie mogę pisać ss i care, po czym wychodzi na to że flame na mnie + nafedowany lane bo brązy nie rozumieją pingów-.-, Rozumiem tylko gra, ale już mnie wkuzwia ze dostałem na 100 ileś gier + te 19 dzisiejsze.. Ledwo koncze bana dostaje następnego za nic..

Opublikowano

Tak trudno użyć pingów? Są 4, które wystarczają do życia. Potrzebujesz ganku? Pingujesz, Idziesz zgankować? Pingujesz. Zauważyłeś wroga i chcesz ostrzec sojusznika? Pingujesz. Przeciwnik zniknął z linii? Pingujesz. To ich sprawa, że ignorują twoje pingi. Ty zrobiłeś co do ciebie należało.

Jeszcze ani razu nie dostałem bana na czat. Czasem flameuje, ale to rzadkość, raz na kilkadziesiąt gier. Jakoś nie mogę uwierzyć (zwłaszcza po tym poście), że jesteś niewinny. Ograniczenie na czat możesz otrzymać nawet za grę miesiąc temu. Trybunał działa od jakiegoś czasu i powoli ogarnia zaległe reporty.

Opublikowano

heh mam jeszcze 153 gier z chat restriction. Mimo to zauważyłem że coraz częsciej wygrywam gry nie "flejmie" team nie płacze ja nie płacze jak dla mnie ten cały chat restriction może nawet zostać.

Opublikowano

Jak dla mnie nie.. Nie mogę pisać ss i care, po czym wychodzi na to że flame na mnie + nafedowany lane bo brązy nie rozumieją pingów-.-, Rozumiem tylko gra, ale już mnie wkuzwia ze dostałem na 100 ileś gier + te 19 dzisiejsze.. Ledwo koncze bana dostaje następnego za nic..

To zapierdalaj na bota i im pomagaj roamuj logika bronzu mnie rozpierdala albo jak widzisz że twój przeciwnik schodzi z linii pinguj jak pojebany i idź za nim...

Opublikowano

jak piszesz tylko ss i help bot to spokojnie ci powinno wystarczyć. Niestety, widze, że ktoś nie może wyzywać swoich teamatów bo ma bana na chat. Smutne.. nawet nie możesz mu dobrze po matce pocisnąć.. Współczuje.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@up 

Hahahah.. przypomniał mi się fajny obrazek, gdy na fejsie przeglądałem stronki lola i tam było takie cuś:

People who f**k your Mother: 

99% - Players League of Legends

1% - Your Father

@topic

Też tak miałem, ale szczerze powiem, że jak masz normalną psychikę i wyrąbane na to czy wygrasz, czy przegrasz (bo ta gra to zabawa), to ta blokada czatu nic nie robi.. Ja i tak zazwyczaj nic nie piszę na tym czacie, ktoś zaczyna obrażać - mute i raport, gorzej jak wygrywasz mecz, a Ciebie ktoś raportuje za to, że wykerowałeś :D

Opublikowano

Zrozum, że nikogo to nie obchodzi. Flejmisz, to masz bana. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...