Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika ktory zrobi dobre pliczki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bede sie tutaj za duzo rozpisywal. Szukam technika ktory chce popracowac przez miesiac na VPS a potem na dedyka przeniesc serwer. Ja daje VPS pod robienie pliczkow od zaraz potem dedyka, TS z licka, forum z licka i stronke.
Chetnych prosze pisac numer GG pod tym tematem a ja w miare mozliwosci odpisze. Zalezy mi na osobie ktora nie dostanie VPS i nic nie zrobi. Siemka.

<Nie pisz ze sie nie rozpisalem bo to juz z 10technika szukam i jakos nie mam zamiaru znowu pisac, znajde i oleje all on...>

Opublikowano

Nie wiem czy znajdziesz kogoś kto miałby ryzykować robiąc dla ciebie pliki za darmo na durnym vps.

Równie dobrze on sam może sobie kupić vps to żaden wydatek 20zł? I sam może działać.

Ja osobiście nie przyjąłbym oferty wiedząc, że mogę zmarnować czas.

Pozdrawiam.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Dzieki za hejt :) Oczywiscie tylko taki 16-17latek sam sobie nie kupi. Jesli masz 18 no to bardzo milo :) + wydatek po zrobieniu pliczkow jest kosmiczny. Stronka/Forum/Licka TS + zajmuje sie tez zrobieniem TS/Forum. Wiec Dziekuje Ci za opinie. Pa. 

A nie rozpisuje sie dlatego ze wyzej juz napisalem ludzie poprostu zlewaja to.

Aha a co do tego ze chce okradac czy cos to moze poczekam na inne opinie bo Ty mnie nie znasz. :)

@Edit
+ jesli maja ufac randomowi na temu forum zamiast komus kto siedzi wiecej czasu to sie niech zastanowia :)

Opublikowano

Nie wiem czy znajdziesz kogoś kto miałby ryzykować robiąc dla ciebie pliki za darmo na durnym vps.

Równie dobrze on sam może sobie kupić vps to żaden wydatek 20zł? I sam może działać.

Ja osobiście nie przyjąłbym oferty wiedząc, że mogę zmarnować czas.

Pozdrawiam.

Po pierwsze na pewno nie bedzie robil za darmo..

A Piotr jest sponsorem więc nie wiem o co ci chodzi :]

Jak najbardziej polecam

Piotra :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Dzieki za hejt :) Oczywiscie tylko taki 16-17latek sam sobie nie kupi. Jesli masz 18 no to bardzo milo :) + wydatek po zrobieniu pliczkow jest kosmiczny. Stronka/Forum/Licka TS + zajmuje sie tez zrobieniem TS/Forum. Wiec Dziekuje Ci za opinie. Pa. 

A nie rozpisuje sie dlatego ze wyzej juz napisalem ludzie poprostu zlewaja to.

Aha a co do tego ze chce okradac czy cos to moze poczekam na inne opinie bo Ty mnie nie znasz. :)

@Edit

+ jesli maja ufac randomowi na temu forum zamiast komus kto siedzi wiecej czasu to sie niech zastanowia :)

Po prostu rozwiń temat i będzie dobrze.

Najwidoczniej się pomyliłem nie wiedziałem, że jesteś sponsorem.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Po pierwsze na pewno nie bedzie robil za darmo..

A Piotr jest sponsorem więc nie wiem o co ci chodzi :]

Jak najbardziej polecam

Piotra :]

Jestem sponsorem ale MC. Teraz robie wiekszy projekt MT2 wiec potrzebuje technika. Sam ogarniam niezle TS'a/MineCraft(Oczywiscie chodzi o technika.)

Po prostu rozwiń temat i będzie dobrze.

Najwidoczniej się pomyliłem nie wiedziałem, że jesteś sponsorem.

Bo nie sponsoruje MT2 tylko jestem sponsorem MC. A MT2 chce zrobic teraz projekt :) Ktory tak jakby bede sponsorowal ale tez go prowadzil.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...