Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada czatu [PILNE]!

BurmistrzXLOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, jakis czas temu, bodajze z 2 tygodnie dostalem block na 10meczy, potem git wszystko budze sie w nastepny dzionek loguje i dostlame na 20, potem na 40 i teraz co zbijam to dostaje co chiwle na 10-5-15 meczy WHAT THHE HEEL K***A

Opublikowano

Tak jak mówią poprzednicy skoro mówisz ze jesteś nie winny napisz do supportu, a oni ci udowodnia ze jesteś w błędzie :D

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Trybunał, ktoś Cię reportuje bezpodstawnie i cie banuje na czat. Mam to samo, nic nie pisze na czacie a dostaje za ofensywny język ;) Raz nawet bana wyrwałem, a w sprawie na trybunale nic nie było ;D

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Nic nie poradzisz.. możesz całą kuźwa grę nic nie pisać, wygrać, ale jak przeciwnik zraportuje Ciebie za offensive language, to lipa.. Dochodzą do nich te raporty, oni ich nie sprawdzają, bo robi to system i im więcej razy zostaniesz zgłoszony, tym dłużej masz blocka czatu.

Tak, fchooy bez sensu.. Ostatnio cierpiałem 20 meczów, walić, że nic nigdy nie piszę, chyba, że czas spawnu smoka, barona itd..

Dzieciaki raporują, ot co..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...