Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po jakim czasie dojdzie do mnie kod aktywacyjny?

TrokersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko. Kupiłem ponad godzine temu gift code do minecrafta na orginalnej stronie - minecraft.net.
Zakupu dokonałem przez PaySafeCardy(3) i do tej pory nie przyszło. Chciałbym zdać pytanie ile godzin/dni mogę na to czekać? Kupywal ktos przez paysafa?

Opublikowano

Ja czekałem dwa dni :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja kupiłem przez PaySafeCard i przyszło od razu, poczekaj 24h lub 48h i napewno dostaniesz. Jak nie dostaniesz zgłoś się do supportu :)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Dalej nic..

A jeszcze jedna rzecz. Zna ktoś Angielski dobrze i mógłby mi już na zapas napisac tekst do supportu? :D
A i na paysafie jak sprawdzam to pisze: Sklep internetowy: Skrill Ltd. A status płatności: Potwierdzona To wszystko jest dobrze czy jak? :c?

Opublikowano

Dalej nic..

A jeszcze jedna rzecz. Zna ktoś Angielski dobrze i mógłby mi już na zapas napisac tekst do supportu? :D

A i na paysafie jak sprawdzam to pisze: Sklep internetowy: Skrill Ltd. A status płatności: Potwierdzona To wszystko jest dobrze czy jak? :c?

Tak, wszystko jest dobrze. Pozostaje Ci tylko czekać, skoro kolega wyżej czekał nawet 2 dni...

Po co ktoś ma się męczyć i pisać coś co może być niewykorzystane? Jak nie przyjdzie do 48h to napisz w temacie, może ktoś wtedy napisze albo użyj translatora... :D

1367996595-U582588.png

Opublikowano

W swoim regulaminie o ile można to nazwać regulaminem mają od 1-3 dni na wysyłkę gift code ;)

Czytajcie, zawsze a będziecie mieli więcej informacji.

Opublikowano

Napisałem do supportu i równo 48h po kupnie wraz z odpwowiedzią dali mi gift coda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...