Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Niewykrywalny FastBreak na wszystkie serwery !

pietrastsw1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plagiat,ściągnięte od niedawnego tematu który jest nie refowany prawdopodobnie :).A mógłbyś zrobić skrypt na bicie z większej ilości kratek lub na większy knock przeciwnika(mam na mniejszy knock własny,speeda oraz na taką fajną żecz :) ).Mogę zapłacić lub wymienić się za coś.jak coś pisz pw.

Opublikowano

@XeNo16

sciagniety? zobacz na date dodania tematu a pozniej zobacz kto od kogo skopiowal skrypt

ja na tym forum bylem pierwszy z tym skyptem wiec wszystkie tematy o ten skrpyt to jest kopia mojego tematu

pozdrawiam

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

@narutovip

nie jest szybki ze wzgledu na to aby administracji nie miala duzych podejrzen

wezmie ciebie na sprawdzanie i tego nie wykryje

a np takie huzuni jest latwe do wykrycia

:)

gdy sprawdzalem na jedym z hc to ten skrypt nie pokazuje w anty chat wiec mozna kopac bez problemu :)

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Pomysł powiem, że fajny ale większość ludzi nie na widzi cheaterów i ja należe do tych.

xxxxxxxxxx.

xxxxxxxxxx.

» Szukam ogarniętego serwera EasyHC » 

Opublikowano

Słabe i z angielskiego forumka :*.Co do wykrycia jest to banalnie łatwe :* już po wielkości można się zorientować,pod m masz napis entity radar..... -50/10 HEJTY LECO BUM

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. A mianowicie jest możliwość dodania do tego cheata Tracera. To te takie linie które wykrywają przeciwników. Bo Fastbreak czy speedmine czy jak kto woli jest jednym z lepszych cheatów ale tracer tak samo co z tego że będę kopał na tym godzinę jak z góry na ryj skoczy mi diax i dupa :/. Dlatego pytanie, czy jest możliwość dodania tracera do tego? Bo to naprawdę było by przydatne. A jeśli nie odeślijcie mnie do jakiegoś poradnika czy podeślijcie jakiegoś moda.

z góry dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...