Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi przez ping (nowy dostawca internetu) [Urban Terror]

Korsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich serdecznie.

Piszę do Was z problemem który wiąże się z lagowaniem mojej gry. Zanim zmieniłem swojego dostawce z Netii na Skynet wszystko dobrze działało. Lagów przez ping nie miałem i wgl rzadko miewałem lagi. Od kąd zmieniłem dostawce na skynet  ping zaczął skakać mi jak szalony, cofki mam itd.. Gram w Urban Terror i gra przed zmienieniem nie robiła cofek itd. 

Co wg. Was powinienem zrobić ? Polećcie jakiś program, sposób, będę bardzo wdzięczny :) 

Internet mam 10 mb/s. Wiem że do gier powinien wystarczyć bo okoliczne domy też mają sky net i np. mój brat ciot. gra w bf3 mp bez lagów związanych z pingiem, wszystko ma ok. 

Jeśli miałbym zadzwonić do dostawcy to co powinienem mu powiedzieć/o co poprosić ? 

Pozdrawiam :)

PS: Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Najwieksza rozkmine mam dlaczego, do cholery zmieniles internet z Netii??? z tego co wiem to bardzo dobra firma, najlepiej zadzwon do nowego dostawcy i popros o to aby ci pomogl, bo wkoncu taki jest jego obowiazek. Powiedz zeby sprawdzili czy to od nich czy od ciebie problem, i ewentualnie zeby przyslali kogos do sprawdzenia kabli/modemu.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...