Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TPD

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Witam poszukuje bota który jest taki sam jak FLPR ale sprzedaje też crap inventory tak jak 1 gwiazdkowe silniki czy dwugwiazdkowe również umiejetnosci  1 gwiazdkowe

Opublikowano

Nie ma bota, który dropi części i sprzedaje te słabe jednocześnie.

Ale niektóre boty posiadają funkcję sprzedawania części, są to:

http://www.mpcforum.pl/topic/1040562-010913-ibot-v04/ - Sprzedaje tylko * i ** umiejętności.

http://www.mpcforum.pl/topic/1227564-17062014-bot-a-lot-v35/ - Sprzedaje wszystko.

HB5fLf7.png

Opublikowano

dobra dzieki a musze cos ustawiac zeby sprzedawal czy nie 

Wystarczy, że wejdziesz do magazynu i uruchomisz odpowiednią funkcję bota (jeśli chcesz sprzedać części tuningu osiągów to "Clean Up Invent") ;)

HB5fLf7.png

Rekrut
Opublikowano

ahhh i wtedy usunie te 1 i 2 gwiazdkowe

nie wiem wlasnie co jest ale nie ma takiej funkcji jak clen  up inventory ani nic podobnego

Rekrut
Opublikowano

bardziej by mi chodziło o  bota który chodzi na single player wybiera karty i  syfy * i ** sprzedaje a *** zostawie odrazu zebym nie musial przestawiac

widzialem pare dni temu na forum takiego ale nie moge go znalesc..

Opublikowano

bardziej by mi chodziło o  bota który chodzi na single player wybiera karty i  syfy * i ** sprzedaje a *** zostawie odrazu zebym nie musial przestawiac

widzialem pare dni temu na forum takiego ale nie moge go znalesc..

Takiego bota nie znajdziesz ;)

Proponuję Ci użyć TeamEscape Bot'a wg. instrukcji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

Ale po przejechaniu ucieczki, kiedy wyświetlane będzie "Done: x" odbierz nagrodę za ucieczkę, wejdź do magazynu i sprzedawaj słabe części (bot będzie zdobywał nowe, a Ty będziesz tylko sprzedawał uliczne i wyścigowe).

HB5fLf7.png

Rekrut
Opublikowano

dobra ogarnalem zeby sprzedawal ale   zbiera te przedmioty to usuniecia i wyskakuje blad w nfs nawet jak sam sprzedawalem to mnie troche to denerwowało bo trzeba po 8 rzeczy sprzedawać bo pozniej jest blad macie jakis sposob na to

ogarne tego bocika tylko mam prosbe jeszcze jak szybko sprzedac ten syf bo mam wszystkie full a sprzedawac sam i to po 8 rzeczy troche dlugo zejdzie

Opublikowano

dobra ogarnalem zeby sprzedawal ale   zbiera te przedmioty to usuniecia i wyskakuje blad w nfs nawet jak sam sprzedawalem to mnie troche to denerwowało bo trzeba po 8 rzeczy sprzedawać bo pozniej jest blad macie jakis sposob na to

na tym teamescape bot mozna ogarnac  dobre czesci ? czy sam syf

TeamEscapeBot dropi wszystkie części ;) Często lecą profesjonalne i ultra.

HB5fLf7.png

Rekrut
Opublikowano

dobrze wiedzieć a wiesz może  jak rozwiązać ten błąd ze sprzedawaniem częsci ? jak sprzedam powyżej 8 na raz to bład... albo jak przestawic tego bota zeby sprzedawal 8 tylko

Opublikowano

dobrze wiedzieć a wiesz może  jak rozwiązać ten błąd ze sprzedawaniem częsci ? jak sprzedam powyżej 8 na raz to bład... albo jak przestawic tego bota zeby sprzedawal 8 tylko

Bot nie ma opcji konfiguracji. A podczas jednej sesji można sprzedać maksymalnie 10 części.

HB5fLf7.png

Opublikowano

noo właśnie wiem a bot sprzedaje 18

To już niestety wina jego autorów ;)

Polecam ten sposób:

Takiego bota nie znajdziesz ;)

Proponuję Ci użyć TeamEscape Bot'a wg. instrukcji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1162356-jak-wbic-szybko-60-lvl-zdobyc-duzo-kasy-oraz-czesci-34-poradnik-video/

Ale po przejechaniu ucieczki, kiedy wyświetlane będzie "Done: x" odbierz nagrodę za ucieczkę, wejdź do magazynu i sprzedawaj słabe części (bot będzie zdobywał nowe, a Ty będziesz tylko sprzedawał uliczne i wyścigowe).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...