Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka na stream

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie Spotify będzie dobre ale lepiej mieć premium aby nie było reklam jak u krula imby.

W zakładne przeglądaj --> Pop Culture --> Ulitmate Playlist :) = jest to playlista nightblue ? chyba tak , nie jestem pewnien ale to playlista jakiegoś dużego streamera, dosyć fajna chodź samemu też dobrze jest zrobić własną : )

Od razu mówię, że premium na 1 miesiąc kosztuje 20 zł

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Na streamie słuchaj tego co chcesz, chyba o to w tym chodzi. Nie da się dostosować do widowni czy coś. Stream to stream puszczasz co dla Ciebie pasuje.

A jak już naprawdę nie masz pomysłów to masz playlisty Gosu, Tricka, Nightblue i innych tego typu :)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Na streamach nie ma chyba. Możesz puszczać muzyke do woli jak np. Gosu (leci u niego muzyka, zarabia z reklam i nikt się jego nie czepia)

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Budowniczy
Opublikowano

Ze spotify jest 10 godzinna playlista wiz khalify mozesz tez odsluchac plyte ice cuba strasznie przyjemna oraz wpada w ucho albumy peji , gdy zgasnie slonce kali cala plyta , 2001 dr.dre od chuja tego masz dobierz to swoich potrzeb zawsze mozesz posluzyc sie top 50 i ulozyc wlasna playliste.

Opublikowano

Fajnie też na streamie usłyszeć dubstepy. Bardzo fajnie komponują się z akcjami w lolu ^^.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Spotiffy jest chyba obecnie jednym z najlepszych rozwiązań. Polecam ułożyć playlistę z różnymi gatunkami muzycznymi :)

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...