Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za horror proszę pomocy! [Więcej w środku]

TheBestiaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akcja filmu rozpoczyna się gdy chłopak i dziewczyna siedzą na wzgórzu. Chłopak ma otwartą jakąś księgę i chce rzucić klątwę. Po przeczytaniu tam czegoś ( oglądałem to 2 lata temu ) musi popełnić samobójstwo i strzela sobie w głowę. Klątwa spada na dziewczyne która ucieka i mówi że ktoś ją goni. Zamykają ją w jakimś oddzielnym miejscu i nagle słychać jej krzyki, nie można otworzyć drzwi. Gdy krzyki ustają jej ojciec i ktoś tam jeszcze znajdują ją z nożyczkami wbitymi w gardło. 

Teraz tak ogólnie o co chodzi w filmie:

Jest ta klątwa, naśladuje nas samych i tylko my ją widzimy. Gdy ktoś umrze, przechodzi na najbliższą osobę która jest obok zmarłego. Pod koniec jest scena w której widać jak całe miasteczko nie żyje i tam sposoby w jaki oni zmarli np ksiądz był powieszony na sznurze w kościele, policjant strzelił sobie w głowę shotgunem i inne takie. Bardzo proszę o podanie tytułu filmu, dam limit like +5*

Proszę was o pomoc ;) Pisać pod tematem :3

Opublikowano

Dałeś niestety tak pobieżne informacje, że ciężko będzie znaleźć ten film.

A może pamiętasz kto tam grał? ktoś sławny? daj jak najwięcej informacji, może ktoś będzie wiedział.

Opublikowano

Gdybyś chociaż miał jakiś screan albo coś 

Zapraszam na mój server: tanavis.maxc.pl  typ servera;Survial+Frakcje Mcmmo 25 slot.Niebawem start servera pvp 

76561198057026791.png

Opublikowano

nic nie mam no... początek idealnie opisany, fabuła podana ale nic nie pamiętam ani obsady, ani roku, ani screena :/ a na zalukaj nie zauważyłem tego, chociaż tam to oglądałem... wiem że na yt był filmik z horrorami i tam to zobaczyłem ale to 2 lata temu :/

Opublikowano

nic nie mam no... [...]

Naprawdę nie masz SS'a?

Jak byś dostarczył SS'a, to bym byl Ci wdzięczny, bo ja znam się na filmach, dużo filmów oglądam po wieczór/nocach - jak już cała moja rodzina śpi, a ja sam w pokoju jestem.

Naprawdę nie masz SS'a?

bez gif

Opublikowano

na prawdę nie mam ss'a kompletnie nic :< mogę opowiedzieć o tym że w kościele ten ksiądz wisiał dość wysoko, a za nim na rzutniku były wyświetlane kasety i on tam mówił kazania czy coś... Mogę opowiedzieć wiele scen ale nie potrafię znaleźć ss'a ani niczego podobnego ;/

Tutaj też jest taki temat : http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Co+to+by%C5%82+za+film,2471674 Koleś ode mnie zgapił to :x

Opublikowano

Naprawdę nie masz SS'a?

Jak byś dostarczył SS'a, to bym byl Ci wdzięczny, bo ja znam się na filmach, dużo filmów oglądam po wieczór/nocach - jak już cała moja rodzina śpi, a ja sam w pokoju jestem.

Naprawdę nie masz SS'a?

Ty to taki zabawny chlopak jestes :D

Opublikowano

na prawdę nie mam ss'a kompletnie nic :< mogę opowiedzieć o tym że w kościele ten ksiądz wisiał dość wysoko, a za nim na rzutniku były wyświetlane kasety i on tam mówił kazania czy coś... Mogę opowiedzieć wiele scen ale nie potrafię znaleźć ss'a ani niczego podobnego ;/

Tutaj też jest taki temat : http://www.filmweb.pl/forum/filmy/Co+to+by%C5%82+za+film,2471674 Koleś ode mnie zgapił to :x

żaden koleś tylko przekopiowałem to od Ciebie sądząc że ktoś to znajdzie... 

Widziałeś to w TV ? czy e necie ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Sorki, domyśliłem się że ktoś przekopiował w celu pomocy, sorki że tak późno ogarnąłem... :) W necie... Nwm jak to możliwe że o filmie nie słyszeliście, jest bardzo dobry :)

Opublikowano

Redemption, nigdy nie oglądałeś filmu który podałeś i podałeś go tylko dlatego, że ziomek napisał, że siedzieli tam na wzgórzu? Podany przez Ciebie film to gówno o kanibalach, trochę chyba zmutowanych.

Co do tematu to opisz trochę ten film na jakiejś stronie z filmami, na filmwebie możliwe, że jest taka opcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...