Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ekipy na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję ekipy na serwer.Ja jako technik zajmuję się plikami serwerowymi, clientem, zedytowaniem szablonu internetowego,podstawowe zabezpieczenia, stworzeniem i konfiguracją auto-patchera, amatorsko grafiką, MySQL i innymi rzeczami przydatnymi w celu stworzenia serwera Metin2. Posiadam własną podstawę plików, na której od razu można zacząć coś tworzyć.

Szukam:

-Sponsora(osoby doświadczonej, która udostępni mi na początek VPS w celu z edytowania i skończenia plików, potem zapewni dobrą maszynę, filtry DDOS oraz reklamę i inne mniejsze wydatki )

-Pomysłodawcę/Pomysłodawców (najlepiej jakby to była jakaś grupa ludzi , która chętnie posiedzi na ts , w celu pokazania swoich pomysłow, prześledzi bugi na serwerze, będzie grupą testująca )

Kontakt priv a potem TS3/Skype.

Opublikowano

Mam dużo czasu i mógł bym być pomysłodawcą gram ogólnie dużo w tą grę więc znam się na rzeczy a także miałem 2 swoje prywatne serwery skontaktuje się z tobą na pw . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...