Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki powrót czy start?

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio chciałem wrócić na PL'a i przypomniało mi się że na Androsie mam pełno postaci i pełno syfu jak i też dobrych rzeczy

Postacie:
Woj Body 35 Lvl
FMS+9 sr.25 kd śmierci i potwora +3
Mnisia i Bojowa tarcza +9 tradycyjny +7 buty 1k hp i nasior 500 hp
do sella: buty na 43 500 hp, srebrna bransoleta 15 na magie i kozy 16 um +4, glewia +9    
Woj Mental 31 Lvl
mam tu pare małży i trochę ulepszaczy
Woj body 30    
Typowy rybak, trochę itemów niskolewelowych +6,
Szaman 21,
kiedyś nim grałem solo, teraz można by zrobić reset skilli i byłby dobry buff

są jeszcze low levelowe postacie jakieś dropki z eq +6 itp. pełno Ku itp. i nie wiem czy grać na tym serwie, czy sprzedać wszystko, yangi opchnąć dołożyć trochę i zacząć na TBD albo Negrosie?

Opublikowano

troche pozno na powrot konczy sie mundial event z radami wielkanocnymi byl a te itemki co masz to tak 5kk nie przekrocza ;d zalety androsa to tanie ku ostatnio nawet ku aur sie podnosic nie oplaca tanie eq i kamyki a wady ze sa tam ludzie glownie 90+ negros sadze lepszy niz nawet tbd bo mniej botow jest taki normalny ;p za to eq raczej nic nie dostaniesz

Opublikowano

Zostan przy 2 postaciach. 35 bodym i bufie. Skup sie na rozwoju. Nie wydawaj kasy na ryzykowne interesy tylko na  cos co przyniesie ci korzysc.

Mozesz na poczatku dolaczyc do gildi i podexpiac postacie do 20 lev. z nich dostaniesz dodania i zmianki. Zrob sobie zbroje z bonami 1,5- 2k hp ,10 do pz  i kd +3 lub +4 speda i defa( tanie sa) jesli uzywasz bota to nie wkladaj speeda a jesli masz to wloz defa i uchylki.

W pierwszej kolejnosci zbieraj na ebonki +9  pozniej zelaka +9 ,  potem naszyjnik i branze z hp okolo 1 - 2 k hp ,  jak to osiagniesz to lec dalej z lev. na 41 lev kup sobie tarcze okragla +7  branze  kup z  bonem do pz i z hp. na 61 tarcza z bonami do bloku :)

u1lc.png
Opublikowano

chodzilo o przenosnie ale jak chesz tak dokladnych danych sam wrocilem na androsa ale nie ma co porownywac zarabiania na lw 75 i 83 a 30lw malz 2-3kk eq 500hp 200k fms +9 30sr kd +3 nie schodzil za 40kk wszyscy jak kupuja fms to 40sr + lepiej go sobie zostaw , buty 1k hp 5kk ,tradycyjne bojowe po 3kk moze zejda, srebrna jak +9 to moze 20kk ku nie schodza aury po 3kk ostatnio meczylem i zadna nie zeszla z tych itemkow jak uzbierasz jakos te 50kk to mozesz kupic eq 1,5k hp po 15kk dobij 35 i zrob bojowca wydrop pilki bo za 6 zlotych pilek masz ebo +9 i wbij jakis lw zeby czytac juz 2x m jak zrobisz eq drop pilki zeby miec rady na bodziaka szybciej skile bedziesz mial a zreszta po co sie meczyc walnij ze 4boty na psy podobno idzie 1k pilek nabic bedziesz mial eq 5x bon na start bo tanie jest ;p

Opublikowano

A jeśli każda postac jest na oddzielnych kontach to czy Woj Mental , Body i jeszcze znalazłem Surke, czy z tych 3 postaci dałoby się zrobić bardzo dobrą fabrykę małży, boty mogły by przez całe wakacje działać 24/7, tylko nie wiem czy banują tak dużo czy nie i czy to będzie opłacalność z działania komputera przez tyle czasu.

Opublikowano

Banują po paru godzinach, nie radzę używać fishbota.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Na Twoim miejscu poszedłbym na najnowszy serwer TBD. Sprzedaj EQ i ewentualnie zainwestuj zarobioną kasę na yang z allegro ;)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Montes osiadłem już tu 343 piłki wczoraj poleciały, teraz czekam aż zrobię przelew na m2boba, i myślę że z pare KKK będę miał. A za to już można nieźle polecieć :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam już sure wp 32 lvl, pro eq teraz tylko dozbieram na branze 2k hp i z gorki bedzie. Tylko muszę dorwać jakąś pięciokątną 9 do mixu, bo mam 4 zmianki , a tej 5-kątnej +9 brak bonów .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...