Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 Slim ze stuffem

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MULTITOPIC PRZEZ LAGA - DO USUNIĘCIA

Cześć,
na wstępie powiem, że ważne rzeczy są wytłuszczone i pokolorowane. Nie zrażajcie się ilością słów. :)

Słuchajcie, cały czas kusi mnie sprzedaż konsoli PS3 i zakup komputera ze względu na niższe ceny gier na PC, a także na dostępność wielu gier, których nie ma na PS3. Wiem, że jest też na odwrót (np. Drakengard 3), ale jestem za PC, bo przydałby się nowy (aktualnie ciągnę na zepsutym).
Więc do rzeczy. Mam na sprzedaż konsolę Playstation 3 Slim z dyskiem o pojemności 320GB. Na dysku są gry NBA 2k14, Sly Cooper: Thieves in Time (coś dla dzieciaków), a także Lone Survivor: The Director's Cut. Widzicie więc, że 3 gry mam takie, które były darmowe dla użytkowników PS+ w czerwcu.
Oprócz tego mam 5 gier w wersji pudełkowej! Są to Grand Theft Auto (GTA) V, Battlefield 4 Deluxe Edition (steelbook nienaruszony, 0 rys), Assassin's Creed IV Black Flag, Need For Speed Rivals i Diablo III. Jak wiadomo, każde pudełko jest otoczone grubą, przezroczystą folią. Na każdym pudełku nie jest pocięta, co niektórym zdarza się przy rozcinaniu tej cienkiej folii po wyjściu z grą ze sklepu, więc pudełka wyglądają estetycznie i zawierają wszystkie instrukcje itd. ;)
Do konsoli mam też podstawkę Speedlink SL4423. Podstawka ma oryginalną gumę antypoślizgową i jest świetnym rozwiązaniem dla osób, które cenią sobie ilość wolnego miejsca. Niektórzy stawiają konsolę pionowo, opierając ją o ścianę, a dzięki tej podstawce, konsola nie niszczy się i nie jest zagrożona ześlizgnięciem. Konsola w podstawce jest stablina.
Konsola nie ma rys i nie są to bajki (przy wystawianiu na portalu ogłoszeniowym/aukcyjnym załączę nawet zdjęcia potwierdzające te słowa).
Posiadam oryginalne pudełko i wszystkie kable itd.
Pad ma malutkie pęknięcie na gniazdku (tak jakby wgłąb pada), do którego podłącza się kabel, aby owy przyrząd naładować, więc kabel się troszeczkę "wierci", ale pod żadnym pozorem nie wypada, a uszkodzenie nie przeszkadza w ładowaniu, pad ładuje się, jak należy, więc jest to tylko uszkodzenie wizualne.
Konsola była używana, ja jestem jej drugim właścicielem i o ile się nie mylę, to gwarancji już nie ma.

Jeśli ktoś mógłby, niech od razu rozpisze, co jest ile warte (ile konsola + pad + okablowanie, a ile każda z gier - te na dysku też osobno).
I gdyby ktoś przy okazji znał się na słuchawkach, to może mi powiedzieć, ile warte są bezprzewodowe słuchawki Logitech H600? Trochę porysowane na tej części, dzięki której słuchawki trzymają się na głowie. Noo, ten łuk. Mam kabel do ładowania i ten... odbiornik? USB, oczywiście nieuszkodzony.

Tak więc proszę o wycenę mojej konsoli.
Nagrodzę ją oczywiście lajkami (jeśli tego nie zrobię w ciągu tygodnia, wyślijcie mi nawet PW, bo często zapominam).

Pozdrawiam :-)

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...