Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Ban dla Vershy. (czasowy)

Konuz

Czy @Vershy. ma zostać zbanowany?  

1. 1. Czy @Vershy. ma zostać zbanowany?

• Tak
      0
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowną administrację, moderatorów oraz innych użytkowników tego forum.

Zdarzyła się rzecz, którą ja już dawno przewidziałem. Jest to mały krok dla mnie, lecz wielki dla userów MPC. Garstka użytkowników została okłamana (w tym ja). Wnioskuję o czasowego bana dla użytkownika @Vershy., by dało mu to do zrozumienia, że jest to forum dla uczciwych ludzi. Jego arogancja przekracza wszelkie granice. Pozdrawiam serdecznie, Konuz, naczelny hejter walczący o dobrobyt w tym serwisie.

Jego tematy: www.mpcforum.pl/topic/1207373-obrazkomania/ - W tym upiera się, że skrypt jest zakupiony, @bleeger udowadnia mu, że nie, lecz nadal się upiera, następnie użytkownik @venturas grzebie go, pisząc że jego logo jest z gotowego template'a (tak samo się upierał, że 100% jego robota). http://www.mpcforum.pl/topic/1233744-immediam-dziel-sie-waznymi-chwilami-z-innymi-osobami/ - tutaj mnie zwyzyłał, lekki flamewar.

Dodam jeszcze, że gdy odkryjemy jego tzw. "tajemnice" to od razu zamyka tematy ;x

Dzięki jeszcze raz za uwagę, sprawę oddaje w ręce wyższych rang.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

My mamy tu głosować, czy ma dostać bana, czy co k***a?  :huh:

W takich przypadkach zgłaszasz jego posta/profil i GM się nim zajmuje, proste. <_<

Opublikowano

Fakt, użytkownik ten non stop publikuje prace, które nie są jego autorstwa (chociażby częściowo), co okazuje się po pewnym czasie.

Napisz do Global Moderatora i opisz sytuację ( @Dektored ). Nie widzę sensu tego tematu w tym dziale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...