Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,mam problem,łowie sobie rybki i poszłem do wc,mój 5 letni brat na chwile za mnie łowił..Wracam z wc a tu GM przymnie stoi i wciska mi że mam FB...Mówie mu że mój brat przez chwile łowił...A on mówi na to że jak mówię prawdę to mam mu powiedzieć w co się przed chwilą zamienił, a brat nie widział i dostałem bana za FB na 2 konta...A szkoda mi tych kont bo miałem tam bd eq...Czy można jakoś odzyskać konta? :angry:

Opublikowano

Wydaję mi się , że już masz po koncie skoro " udowodnił " Ci , że masz tego fb to ban na kilkanaście lat murowany ;p

Z resztą szczerze mówiąc nie dziwię się GM - owi , że nie wierzył w to , że brat nie widział w co się zamienił no ale to już nie mi osądzać pozdro ;)

Opublikowano

Dostałem 5 emaili bo było 5 kont na jednym emailu...coś takiego,nie widać na ile dostałem:

Powód blokady

nielegalne oprogramowanie, *******, s5.

Admin Cienia
Opublikowano

Wymówka bratem którego możesz nie mieć to kijowa wymówka, bynajmniej dla nich. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

pisz odwołanie ale watpie w zaby to cos dalo to sa skurwele i im wisi to twoje konto zapomnij o nim

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Już więcej nie włącze Metin2 PL!!! Skurwiele jebani... Już wiem dlaczego ludzie lubią bardziej US albo Kr ... :angry: :angry: :angry:

PS. Sory za przekleństwa ale mnie poniosło...

Opublikowano

Raczej ci się nie uda dostać unbana szybciej jak musisz bo tak jak napisał D&G słaba wymówka jak byś nie mógł zostawić i iść do wc -.-.

A i o co chodzi z tym : mam mu powiedzieć w co się przed chwilą zamienił WTF ? ?? :D

x2 UP

Tekst dobry ale perm dostanie :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...