Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiadomosc od GM PILNE !!!!!

cinas7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem. jakis miesiac temu kupiłem konto premium i skonczylo mi sie wczoraj. ale jakies 3 dni temu kupiłem isrobota na 240 h. no i chopdzil mi juz 2 nocki i wszystko było ok. ale zostawiłem go dzisiaj na nocke a rano była inspekcja. i najpierw dostałem wiadomosc od GM o treści:

" To prevent the loss of accounts, we stronglt reccommend that you do not purchase silk through the use of Paypal accounts or credit cards that you DO NOT OWN"

a za chwilke jeszcze:

" in addition, please do not have someone else purchase silk in you place, and never reveral you account login information to anyone else"

no i po tym była norlamna wiadomosc o inspekcji. i co mam msylec o Tym? to było odnosnie bota którego zostawiłem na nocke?? i czy mam go nie uzwyac bo nie chce bana dostac.

prosze o szybką pomoc.

Opublikowano

Nie, to nie było odnośnie bota, tylko Gm pisał, żeby nie kupować silków z nie swojego paypala oraz żeby nikomu nie podawac passów. To tak w skrócie. Jesteś bezpieczny.

Opublikowano

czyli mówisz ze nie mam sie czym przejmowac?? i ze spokojnie moge właczyc dalej bota?? myslełem ze to wąłsnie było odnosnie bota.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...