Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAK NIE MAJĄC ICH ZROBIĆ SOBIE NAJWYŻSZE UPRAWNIANIE TYPU ( S . V )

santiago2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TeamSpeak 3 Client

JAK  BĘDĄC TYLKO ZWERYFIKOWANY  W ŁATWY SPOSÓB ZROBIĆ SOBIE

UPRAWNIENIA  WYSOKIE  TYPOWEJ   (S)  LUB  ( V)  ?????

2

ORAZ UKRYĆ JE ABY BYŁY NIEWIDOCZNE ???? :ninja:

3

JAK ZROBIĆ SOBIE ANTYBANA  ????

//często jest tak ze adminem jest kilka osób i nie wszystkie są pomocne a nawet powiem że złośliwe i odbierają uprawnienia wcześniej nadane przez ich kolegów jeśli ich niema

i różne tego typu sytuacje//  

Opublikowano

1. Pierw musisz posiadać dostęp żeby sobie takowe prawa zrobić

2. Widoczne będą tylko one dla ludzi posiadających dostęp do głównych permisji

3. Anty bana nadajesz sobie za pomocą permisji Ignore bans screeny poniżej .

1. Musisz posiadać dostęp do tej części permisji

30830405219672958931.png

2. Następnie ustawiasz sobie wszystkie uprawnienia jakie są ci potrzebne :)

57653669091774248897.png

3. Anty ban = permisja Ignore bans

88294265688844998004.png

Opublikowano

dziękuje bardzo za zainteresowanie tematem  jednak fajnie jest to przedstawione na obrazkach  kłopot w tym ze po otwarciu tylko

client  ignore bans to potrafiłem

kłopot jak w danych permisjach się poruszać i co dokładnie zaznaczyć nie jestem niestety aż tak biegły w permisjach abym wiedział gdzie i ewentualnie jakie wartości przypisać  jeśli by to nie sprawiło problemu prosił bym o pomoc w tym

zdaje sobie sprawę że wymaga to dokładniejszego opisu najlepiej właśnie w formie zdjęć . no niestety są różni ludzi na teesach co maja czerwone eski i V i złośliwi i nie a ma np kilka osób takie uprawnienia i robią co chcą czasem dla żartu nawet osobami po kanałach rzucają ale jak jest tees z dana gra to człowiek jest zmuszony tam bywać

ale i tak dziękuje bardzo za zainteresowanie

dostęp mam pokazało mi się itp ale nie wiem co ruszyć aby nie narobić gorzej )))

Pozdrawiam Serdecznie .   

Opublikowano

kłopot w tym ze nie umiem zmieniac  ich wartosci  sa przypisane jakies jednak myszka klikam to tylko je zaznacza  sorki ale  nie jestem naprawde  dobry w takie klocki a widziałem  na you tube  gotowe programy które sie  instaluje odpala razem z teesem i  wciska sie tylko  siebie i robi np S czerwone z uprawnieniami  kłopot w tym ze to nie sa polskie strony a jest tam płatnosc w dolarach i niemam mozliwosci cos takiego zdobyc 

obecnie nie mam S  i  uprawnienia tylko chodzenia po pokojach mimo ze maja hasła  . kolega próbował na zdalnym pulpicie cos ustawiac ale chyba wiedzy mu brakło ))

także zemnie cieżki przypadek )) 

a chiałbym miec niewidoczne uprawnienia i anty bana  przed złosliwymi  a raczej oni to nazywaja żartami adminami 

i miałbym spokój ))

dzieki srdeczne za dalsze zainteresowanie ))) oczywiscie zapisze to sobie w notatniku ze ma byc 75 wszedzie jak to zrobic to niewiem  ale  bedę kombinował  przynajmniej ))

Pozdrawiam ))

PS

JESLI KTOS ZNA PROGRAM KTÓRY UMOŻLIWIA NADANIE  NIEWIDZIALNEGO BANA LUB  UPRAWNIEN  S  TO PROSIŁ BYM O LINKA ))

POZDRAWIAM )

Opublikowano

to serwer z gra online plemiona cos w tym stylu i  jest sporo graczy w jednej grupie na teesie i amdmini  i to płatny jest tees z tego co wiem  jednak ilosc adminów z S uprawwnieniami jest spora i lubia sobie żarciki porobic porzucać po pokojach dac bada  na 1.2 godziny i różne takie dlanich żarciki a mnie one nie bawią .

dlatego szukam rozwiazania jakiegos bo mam dosc juz ich zabawy mimo ze to koledzy i nie moge zabardzo im powiedziec co mysle ale mam juz dosc ich żarcików

a esek nie daja tylko miedzy sobą

wiec szukam prostego rozwiazania tylko  aby wiedziec co i jak to musiał bym przestudiowac wszystko co tyczy sie team speak )) a ledwo co mam czas na grę ))  

Opublikowano

A kolega który ma S nie może ci ustawić tych uprawnień tylko dla ciebie ? A jeżeli sobie robią takie żarty to takiego kolegę kopnął bym w d*** i poszukał innego tsa :)

Opublikowano

A mi się wydaje, że kolega będąc zwykłym userem chce sobie zrobić admina pod niewiedzę właścicieli.

Opublikowano

A mi się wydaje, że kolega będąc zwykłym userem chce sobie zrobić admina pod niewiedzę właścicieli.

Ale tego nie zrobi ponieważ nie posiada uprawnień aby wejść w odpowiednią opcje gdzie sobie niewidzialne uprawnienia można nadać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale tego nie zrobi ponieważ nie posiada uprawnień aby wejść w odpowiednią opcje gdzie sobie niewidzialne uprawnienia można nadać :)

nie uprawnienia S mam  no czsem znikaja jak pewne osoby sie pojawiaja ale zazwyczaj mam niema z tym problemu 

ale zemnie laik jest a w dodatku takze mam opieke nad  teesem  daną mi przez właciciela jednak S  ma prawe co 2 osoba i tu kłopot ja zdjac im niemam prawa  ale oni  żary lubią  i ja mi zdejma musze czekac na własciciela on to traktuje jako żarty nieszodliwe 

a mi to działą na nerwy 

ale dziekuje za pomoc tam gdzie 75 miałem wpisac wpisałem 100 ale errror )))

A jest do dedyk/vps z licencja ? Bo jeżeli tak i kolega posiada pasy do server admina to może ci nadać to przez program yatqa :)

Malekith93 dziekuje za pomoc w obrazkach bo bez nich to nic bym nie zrobił   jestem po urlopie wiec  zamiast 100 to zobacze na 75  aby wpisac )))  dziekuje jeszcze raz ))

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WITAM TROSZKE SIE POZMIENIAŁO BO MIAŁEM DOSC  TEESA   NA KTÓRYM MI ROBIONO RÓŻNE ŻARCIKI  ALE ZNOWU MAM KŁOPOT Z TEESEM MAŁY PRYWATNYM DO GRY  GZIE SPORO JEST OSÓB MAJASYCH UPRAWNIENIA  S  ORAZ JA TAKZE MAM TAK ZE  JESZCZE WIEKSZE CHYBA KOLEGA MI ZROBIŁ , ALE KŁOPOT INNEGO RODZAJU I NIEWIEM CO ROBIC 

mam ogromną prosbę   ktos  cały czas na teesie likwiduje  pokoje itp  niewiem jak podglądnac na dole historie aby sie dowiedziec kto ciągle moja prace niszczy systematycznie a nie mogę  uprawnień S wziasc kilku osobom  bowiem  tak jest uzgodnione ze  każda grupa  ma osobe w pojkoju swoim co ma  uprawnienia  S- ki

Pozdrawiam i to pilne dosc bowie codzienie robie od nowa ale niema mnie przez wiekszosc dnia a tees jest prywatny mały 

Proszę o pomoc i jesli to miżliwe to jakis dokładną instrukcje jak i gdzie wejsc 

Pozrawiam ))

MOJE GG TO  51360260  JESLI TO MOŻLIWE PROSZE O KONTAKT ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...