Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug konfetti

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luxik1010 dzieckiaku j****y smarku ile masz lat że tak kozaczysz ! smarku niedorobiony ! będzie starszym kozaczył dostał by w bambusa menda jedna i byś widział k***a mam 46 lat pizdo i bym ci radził nie kozacz bo moge ci nogi z dupy powyrywać cziasz ?

powiem tyle chciałem oddać chętnie tego buga z przyjemnością bo nie jestem żydem i się nie dziele jak inni ale ten c**j ,mądrala jedna co k***a sam nic nie umie a na innych mówi ! wkuriwła mnie ta osoba ! bo ja bym dał tego buga a on by go k***a tylko chciał ! powiem tyle typie jeden zachowujesz się jak pijawka nic nie robisz nie szukasz a żebraczysz na innych ludziach zeby dali ci bugi powiem tyle =GOŃ SIĘ PUSSY= :)

Tey gościu wszystko okej pod sufitem? Ja nawet tego bota od Ciebie nie chcę, tylko ludzie też domagają się szacunku a z Twoich ust wychodzą takie słowa, że ręce opadają. Czy ja gdzieś napisałem, że chcę tego Twojego buga/bota? Mam go gdzieś, chodzi o Twoje zachowanie i obrażanie innych. Myślisz, że wszystko Ci wolno? bo co? będziesz obrażać innych graczy typu 'tępę chuje"? Myślisz serio, że na mnie tym możesz zrobić wrażenie? Masz 46 lat, czyli jesteś dwa razy starszy a zachowujesz się jak idiota, który nie umie czytać ze zrozumieniem. Mówisz o pijawce? Czy chciałem kiedyś od kogoś bota/buga? Normalnie ręce mi na Ciebie opadają.. chłopie idź po rozum do głowy.

Zyga2 - masz w 100% racji, "stwierdzam że wiek o niczym nie świadczy jak ktoś urodził się kretynem to nieważne czy ma 15 czy 46 lat i tak dalej będzie kretynem.".

Czill, sam tworzysz problem i próbujesz być 'co to nie Ty' - nigdy Cię nie obraziłem, Ty obrażasz innych - dla mnie jesteś zerem bo nie masz szacunku do innych (nie mówię tylko o mnie, tylko ogólnie). Niski poziom sobą reprezentujesz, tyle Ci mogę powiedzieć.

Opublikowano

luxik ty mój kochany użytkowniku ! powiedziałem "tępe chuje" na tych co są za pyskaci jak ty bo nie dojść że się staram i k***a sam dostaje bany za to ze próbuje coś zrobic a ty kurw chamie będziesz gadał ze obrażam innych ? ja obrażałem tylko cb i tych co sami mnie zaceli obrażać dzieki .xD

Opublikowano

luxik ty mój kochany użytkowniku ! powiedziałem "tępe chuje" na tych co są za pyskaci jak ty bo nie dojść że się staram i k***a sam dostaje bany za to ze próbuje coś zrobic a ty kurw chamie będziesz gadał ze obrażam innych ? ja obrażałem tylko cb i tych co sami mnie zaceli obrażać dzieki . xD

Pyskaty to jedynie jesteś Ty, nikt inny tutaj nie dyskutuje, więc na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad sobą a nie obrażał innych. Chcesz zacząć coś robić? Zacznij od tego, żeby zmienić swoje złowrogie nastawienie do innych. Pozdrawiam i liczę, że kiedyś zmądrzejesz :)

Opublikowano

Widze kolega Czilltylko duzo gada a tak poza tym to ładnie was ściemnia bo bug na konfeti nie istnieje. Kolego potrafisz tylko obrażac innych graczy i nic wiecej. Podjarałeś sie ze masz jakieghoś buga i tylko o tym gadasz. wszystko w temacie do zamkniecia

Opublikowano

ty chory jesteś, po hu tyle spamisz wkur mnie dzieciaku

dzieciaku zamk.. mor.. po jaki h.. ten noob pisze ze ma buga jak go niema moze to twoje drugie konto kut.... mam wiecej lat jak ty paro..

macie chlopaki to mi noob napisal

słuchaj to tak wchodzisz na czarny rynek włączasz temper i musisz mieć tyle pereł by kupić 1000kul konfetti .! 1 to tak wpisujeszz kup 1000 konfett 2 włączasz temper i usuwasz niepotrzebne linki tam i włączasz ją juz do bugowania 3 kup te 1000 kull 4 wyskakuje ci informacja temper daty dajesz ( TEMPER) 5 wyskakuje ci po boku taki jak by formularz 6 wpisujesz zamiast 1000 kull ( od 1000 do 100000000 ) 7 wyskakuje ci ile płacisz piszesz ( 0 lub tyle ile jest ) 8 wpisujesz ID kull konfetti dajesz TEMPER i masz kulle :) TU MASZ FILMIK TO SIĘ ROBI JAK BY NA TEJ PODSTAWIE - https://www.youtube....h?v=NTPM2fYJtb4 I ID KONFETTI TO ( 170)

Opublikowano

dzieciaku zamk.. mor.. po jaki h.. ten noob pisze ze ma buga jak go niema moze to twoje drugie konto kut.... mam wiecej lat jak ty paro..

macie chlopaki to mi noob napisal

słuchaj to tak wchodzisz na czarny rynek włączasz temper i musisz mieć tyle pereł by kupić 1000kul konfetti .! 1 to tak wpisujeszz kup 1000 konfett 2 włączasz temper i usuwasz niepotrzebne linki tam i włączasz ją juz do bugowania 3 kup te 1000 kull 4 wyskakuje ci informacja temper daty dajesz ( TEMPER) 5 wyskakuje ci po boku taki jak by formularz 6 wpisujesz zamiast 1000 kull ( od 1000 do 100000000 ) 7 wyskakuje ci ile płacisz piszesz ( 0 lub tyle ile jest ) 8 wpisujesz ID kull konfetti dajesz TEMPER i masz kulle :) TU MASZ FILMIK TO SIĘ ROBI JAK BY NA TEJ PODSTAWIE - https://www.youtube....h?v=NTPM2fYJtb4 I ID KONFETTI TO ( 170)

na inne kule to działa bo chyba konfetti już nie ma? i możesz dać cały link bo tego nie otworzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...