Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bug konfetti

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM JAK W TEMACIE MAM BUGA NA KULLE KONFETTI ! KTO ZAINTERESOWANY PISAĆ NA PRIV NIE CHCĘ TEGO TU PISAĆ BO WIELE JEST OSÓB CO RAZ NAPISAŁEM O TYM NA JEDNYM FORUM O BUGU NA WYBUCHOWE I POPROSTU JEDEN UŻYTKOWNIK UJAWNIŁ TO FIRMIE BP JAK JA TO BUGUJE I ZABLOKOWALI TĄ CZYNNOŚĆ BUGOWANIA KULL WYBUCHOWYCH WIĘC KTO CHĘTNY NA PRIV !

-NIE BIORĘ KASY ZA TO

-ROBICIE TO SOBIE SAMI NA KONCIE ! (NIE PODAWAĆ MI PASÓW)

-NIE OBIECUJĘ ŻE NIE BĘDZIE ZA TO BAN.!

WSZYSTKO NAPISZĘ NA PRIV JAKI PROGRAM UŻYWAĆ CO WPISAĆ A NAWET MOGE WYSŁAĆ (ZDJĘCIA LUB FILM)

DZIEKI

Opublikowano

to jest wielka sciema przeslal mi sposobik i film ktory niedziala wielka lipa nieda sie zbugowac jak mu napisalem podesli mi film dobry to juz zereo odzewu pewnie napisze jak czarny rynek wylacza

Opublikowano

po pierwze chuje tępe jebane ! powiedziałem ci ! ze nie mam czasu narazie by zrobić film i ci to wysłać i mówiłem wam tępe głąby że bug juz moze nie działać !! k***a jebajcie sie byg nadal działą frajerzy zle wam napisałem i dobrze bo byście k***a wszystko chcieli ! jebane kutasy ! a jak macie bugi to się nawet nie dzielicie ! was mam już dość ! innym moze podam dokładnie jak sie to robi i wejde na ts i wytłumacze dokłądnie a nie jak wam wy tępe chuje DZIEKI PISS

czy ja cie wyzywam?

Opublikowano

nie rozumiesz nie mam czasu teraz na zrobienie filmiku nie mam !! i ta no brat ma urodziny dzisiaj i bede no robił k***a filik wyjaśniał wszystko bo co tam brat nie ja bede na kompie napierdalał 24 h zeby wyjaśnić buga LOL ..pokaże ale nie dzisiaj ! i filmik nwm kiedy ten kto chce bo musze pobrac program do nagwywania no ale wysle jeszcze przed nawepno konciem czarnego rynku PISS

Opublikowano

A ten bug będzie robiony przez program jakiś taa, jak tak to mi tylko nazwę wyślij to będę miał bo może będzie trzeba go szukać . xD Dex .

Opublikowano

Dobra japy nieogary jak będzie chciał to poda. Dobrze że nie podał bo połowa z was już by albo sprzedawała albo filmik na youtube zrobiła. I nie spamcie tyle boście podjarani jak dziecko na widok lizaka.

Opublikowano

KOGUT2134 polać mu ! tak jest ja sie tu staram pomuc innym ułatwić życie i wgl a wy jeszze macie problemy no ej ogar duby ! bugowanie i cheatowanie to nie jest łatwa sparwa ! chyba ze jest ktoś geniuszem i umie to prosze bardzo niech się tu wypowie

Opublikowano

skoro dziala ten bug to zrob nowe konto i kule i udostepni tu passy a jesli niezrobisz to czyli lipa zgrales filmik z 2008 roku i kozaczysz ja chociaz dalem ludzia dzialajace bugi czy sam im robilem a ty co nic!!!!

a w sf gralem na skandynawi itp wiec wczesniej niz ty

pozdro

ekipa GIT vs MSZ

Opublikowano

po pierwze chuje tępe jebane ! powiedziałem ci ! ze nie mam czasu narazie by zrobić film i ci to wysłać i mówiłem wam tępe głąby że bug juz moze nie działać !! k***a jebajcie sie byg nadal działą frajerzy zle wam napisałem i dobrze bo byście k***a wszystko chcieli ! jebane kutasy ! a jak macie bugi to się nawet nie dzielicie ! was mam już dość ! innym moze podam dokładnie jak sie to robi i wejde na ts i wytłumacze dokłądnie a nie jak wam wy tępe chuje DZIEKI PISS

Typowy dzieciak czyli IQ mojego kota. Idź sobie poczytać książkę na odprężenie - a nie, tacy jak Ty przecież nie czytają. Nie ma to jak się spinać w internetach i próbować robić z siebie 'co to nie ja'. Zbanujcie go raz na zawsze i będzie o jednego łba mniej =)

Opublikowano

po pierwsze twoje konto ma większe IQ też od cb i zato spinanie się jak dziecko też możesz dostać bana. Widać że płaczesz bo komuś się udało znależć buga komuś kto ma wiedze w 100% lepszą od cb i lepiej już nic nie pisz bo to świadczy o twoim wieku :/

Opublikowano

po pierwsze twoje konto ma większe IQ też od cb i zato spinanie się jak dziecko też możesz dostać bana. Widać że płaczesz bo komuś się udało znależć buga komuś kto ma wiedze w 100% lepszą od cb i lepiej już nic nie pisz bo to świadczy o twoim wieku :/

"Twoje konto ma większe IQ od Ciebie" - takiej bzdury to jeszcze nigdy w życiu nie słyszałem. Ja płaczę? Gdzie? Mister kogut, powiedz mi co świadczy o moim wieku? Właśnie po Twojej wypowiedzi można stwierdzić, że ma 14-15 lat :) Jeśli pozwalacie sobie na obrażanie siebie jak to powiedział Czill, cytuje "wy tępę c**j*", to nie macie jaj albo po prostu Czill miał racje co do Ciebie :)

Opublikowano

luxik1010 dzieckiaku j****y smarku ile masz lat że tak kozaczysz ! smarku niedorobiony ! będzie starszym kozaczył dostał by w bambusa menda jedna i byś widział k***a mam 46 lat pizdo i bym ci radził nie kozacz bo moge ci nogi z dupy powyrywać cziasz ?

powiem tyle chciałem oddać chętnie tego buga z przyjemnością bo nie jestem żydem i się nie dziele jak inni ale ten c**j ,mądrala jedna co k***a sam nic nie umie a na innych mówi ! wkuriwła mnie ta osoba ! bo ja bym dał tego buga a on by go k***a tylko chciał ! powiem tyle typie jeden zachowujesz się jak pijawka nic nie robisz nie szukasz a żebraczysz na innych ludziach zeby dali ci bugi powiem tyle =GOŃ SIĘ PUSSY= :)

Opublikowano

luxik1010 dzieckiaku j****y smarku ile masz lat że tak kozaczysz ! smarku niedorobiony ! będzie starszym kozaczył dostał by w bambusa menda jedna i byś widział k***a mam 46 lat pizdo i bym ci radził nie kozacz bo moge ci nogi z dupy powyrywać cziasz ?

powiem tyle chciałem oddać chętnie tego buga z przyjemnością bo nie jestem żydem i się nie dziele jak inni ale ten c**j ,mądrala jedna co k***a sam nic nie umie a na innych mówi ! wkuriwła mnie ta osoba ! bo ja bym dał tego buga a on by go k***a tylko chciał ! powiem tyle typie jeden zachowujesz się jak pijawka nic nie robisz nie szukasz a żebraczysz na innych ludziach zeby dali ci bugi powiem tyle =GOŃ SIĘ PUSSY= :)

Kolego xXCzillXx ja mam 44 lata i stwierdzam że wiek o niczym nie świadczy jak ktoś urodził się kretynem to nieważne czy ma 15 czy 46 lat i tak dalej będzie kretynem.

CZE

PS. Rób sobie te kuleczki tylko już tu więcej nie pisz bo normalnym ludziom niedobrze się robi 

Opublikowano

drogi zyga2 ja nie bede dawał takiemu typowi buga ze co ? sam nie umie zrobic nic a na innych zwala ze nie umieją ? ta ? brawo gadłeś wygrałeś skuter .no nie nie bede dawał tekimu chujowi nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...