Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry start

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile musiałbym kupić yang na allegro na TBD aby dobrze zacząć ? Chciałbym jakieś eq po 500 hp, ulepszać te podstawy do +6, żeby starczało na potki, na jakiegoś pd i żeby jeszcze coś zostało do 35 lvl, bo potem to z górki.

Opublikowano

Jak to jest z yangami ? im dłużej stoi serwer tym są tańsze ? spadek cen jest zauważalny czy nie warto czekać.?

Opublikowano

Łatwiej będzie na początku z tymi ~30 kk zacząć grać Wp czy bodziakiem ? Planuję oczywiście zostać na 35 i porobić skille, boja itp, eq na wp jest tańsze od bodego ?

Opublikowano

Łatwiej będzie na początku z tymi ~30 kk zacząć grać Wp czy bodziakiem ? Planuję oczywiście zostać na 35 i porobić skille, boja itp, eq na wp jest tańsze od bodego ?

Tak, ceny eq i ku są mniejsze.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Odradzam kupna Yang !!! , Taniej cie wyjdzie kupno m2boba na allegro koszt ok 23 zl na 20 dni i postawienie z 4-5 botow w 1 dzien masz ok 1.5k pilek ~~ co daje na TBD 60kk za ta kase kupisz fmsa +9 sr 30-35 z kd i smiertelke +9 z 1-2k hp wiec radze sie zastanowic zanim zaczniecie wydawac hajs na walute poniewaz da sie dojsc do tego samego nieco inna droga .

Ps.

Jezeli juz przekonasz sie do wyzej wymienionego sposobu to jedna rada nie rob kilku kont na 1 emailu ;)

Opublikowano

Dobra, mam te 40 kk i co z tym zrobić żeby nie wywalić tego w błoto ? Mam eq zwykłe +6 i zbrojke 500 hp +4. Co na tym lvl jest najbardziej potrzebne ? Domyślam się , że eq z hp w jakich cenach szukać żeby nie przepłacić? A oprócz eq z pż na tym lvl coś się jeszcze przyda ?

Opublikowano

Jak niechcesz przepłacić to pierw zrób sb zbrojke na 18 lvl +6/9 z 2/1.5k hp na 20 lvl dostajesz zmianki i dodania robisz noob harki i tak do skutku ;d to samo z fmsem

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Dobra, mam te 40 kk i co z tym zrobić żeby nie wywalić tego w błoto ? Mam eq zwykłe +6 i zbrojke 500 hp +4. Co na tym lvl jest najbardziej potrzebne ? Domyślam się , że eq z hp w jakich cenach szukać żeby nie przepłacić? A oprócz eq z pż na tym lvl coś się jeszcze przyda ?

Eq z hp, najlepiej 1000pz, zainwestuj w medale konne, może jakiegoś fms+9, i wtedy 35lv boj, i z górki, broń najważniejsza :)

Opublikowano

EQ +500 hp, cały set to kwestia max 2kk (sama kupowałam nasior za 250k)

Ceny zawyżają się na dobre tak dopiero od 1,5k hp

A zarobić można na piłeczkach teraz, póki event. Ale banują za boty.

who cares?

Opublikowano

na start jak pisałeś, chcesz eq+6  potki jakieś . to nie całe 1kk .;c 
no troche pd warty, ale jak kupisz te 100kk jak piszą wyżej, to już naprawde możesz kupić coś porządnego . jakiś fms9/zbroja do 34lv 9/ i jakeis eq 1k pz .
pozdrawiam i zapraszam na TBD :)

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

Pisałem, że mam 40kk do dyspozycji..

Dzięki za odpowiedzi temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...