Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sens gry na bolu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś po co używać jakiś skryptów ułatwiających grę? Czytam różne tematy i większość postów na temat różnych skrpytów, który lepszy itp.

Ludzie nie umiecie grać bez tego? Jaką przyjemność sprawia wam taka gra? Albo jaką satysfakcję daje to że jest się w platynie/diamencie tylko przez używanie takiego syfu.

Generalnie jestem za tępieniem tego typu graczy, co wy na to?

Opublikowano

Pewnie tak będzie ale może ktoś się zastanowi czy to ma sens taka gra. Moim zdaniem to strata czasu. A przez to w wysokich ligach/dywizjach są osoby które nie potrafią grać. Własnie takie osoby feedują kiedy chce sobie zagrać. 

Opublikowano

Pewnie tak będzie ale może ktoś się zastanowi czy to ma sens taka gra. Moim zdaniem to strata czasu. A przez to w wysokich ligach/dywizjach są osoby które nie potrafią grać. Własnie takie osoby feedują kiedy chce sobie zagrać. 

Jak ktoś feeduje na BoL'u w Diamondzie to musiał dostać od kogoś konto/być boostowanym.

Opublikowano

Najlepsze jest jak ktoś sobie wbije dywizje dosyć wysoką i złoży ofertę boostowania konta. Robi to na bolu i oddaje ziomkowi z brązu konto gold/platyna a ja potem muszę znosić takiego typa. 

Napiszesz że robi coś źle z pełną kulturą a on cię wyzywa "morda psie z silvera".

Opublikowano

weź k***a silverze zamknij się proszę.

siedziszi w gównie pewnie byle jaka kata cie zajebała na rankedzie ty napisales ze bol i teraz płaczesz w temacie, boże kochany.

jak ktoś używa bola to nie siedzi w tym twoim gównie gdzie ty siedzisz, tylko diamenty.

forum o czitach, a ten nas prosi o nieuzywanie beka z cepa

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zapamiętaj, że samym bolem nie wygrasz. BoL nie ma skrypta, brain.lua, diamond1team.lua, tylko ... Może niektórzy nie zasługują na bycia w danej dywizji ale jakaś mniejszość tak. Np ja, gram jak diament normalnie, ale same normale niezbyt mnie obchodzą i gram 4fun. PS Sam bol może Ciebie zawieźć.

Być może :

Evadeee > LCS Player ( dodge it! )

ale evadeee nie używa mózgu i pcha się do przeciwnika aby uniknąć skillshota. (Swain W, Cho Q itp...)

Gonisz przeciwnika możesz go zabić ale twoje Evadeee unika skillshota i co , nie ma fraga  o.O

Grasz dla dywizji albo satysfakcji bycia lepszym i tyle. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Zapamiętaj, że samym bolem nie wygrasz. BoL nie ma skrypta, brain.lua, diamond1team.lua, tylko ... Może niektórzy nie zasługują na bycia w danej dywizji ale jakaś mniejszość tak. Np ja, gram jak diament normalnie, ale same normale niezbyt mnie obchodzą i gram 4fun. PS Sam bol może Ciebie zawieźć.

Być może :

Evadeee > LCS Player ( dodge it! )

ale evadeee nie używa mózgu i pcha się do przeciwnika aby uniknąć skillshota. (Swain W, Cho Q itp...)

Gonisz przeciwnika możesz go zabić ale twoje Evadeee unika skillshota i co , nie ma fraga  o.O

Grasz dla dywizji albo satysfakcji bycia lepszym i tyle. 

ustawiaasz on/off na klawisz i podreka trzymasz go jak gonisz :D

Invoriabanenr.png

Opublikowano

weź k***a silverze zamknij się proszę.

siedziszi w gównie pewnie byle jaka kata cie zajebała na rankedzie ty napisales ze bol i teraz płaczesz w temacie, boże kochany.

jak ktoś używa bola to nie siedzi w tym twoim gównie gdzie ty siedzisz, tylko diamenty.

forum o czitach, a ten nas prosi o nieuzywanie beka z cepa

Nie podoba ci się temat to po co się wypowiadasz? O mojej grze skoro nie widziałeś się nie wypowiadaj bo ciągnie się za mną seria wygranych rankedów z ilością śmierci mniejszą niż 3 na mecz. Poprostu gram 3 miesiące od pobrania lola.

I nikogo o nic nie proszę tylko o wypowiedzenie się dla chętnych w temacie.

Chodziło mi właśnie o wypowiedź taką jak napisał morness

Opublikowano

Nie podoba ci się temat to po co się wypowiadasz? O mojej grze skoro nie widziałeś się nie wypowiadaj bo ciągnie się za mną seria wygranych rankedów z ilością śmierci mniejszą niż 3 na mecz. Poprostu gram 3 miesiące od pobrania lola.

I nikogo o nic nie proszę tylko o wypowiedzenie się dla chętnych w temacie.

Temat służy tylko aby wkurwiać ludzi. Pomyliłeś działy a tymbardziej fora. Wyjdź. 

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Lepiej żeby lewactwo się szerzyło. Potem chcesz sobie normalnie zagrać na topie ryzem a ludzie cię wyzywają za to że masz bol'a chodź z początku do końca nie wiedziałem co to.

Sami sobie niszczymy poziom serwera i rozgrywek o to chodzi.

Opublikowano

Sens gry na bolu? Nie ma i taka jest jedyna k***a odpowiedź...

graphic.png

Opublikowano

Lepiej żeby lewactwo się szerzyło. Potem chcesz sobie normalnie zagrać na topie ryzem a ludzie cię wyzywają za to że masz bol'a chodź z początku do końca nie wiedziałem co to.

Sami sobie niszczymy poziom serwera i rozgrywek o to chodzi.

Podziękuj Nitro i Disowi.

Opublikowano

ja p******e, daje reke uciać że ziomek przegrał rankeda 'bo kata bol' albo 'ryze bol' 

gram w lola 2 lata w tym 4 miesiace na bolu, jestem w diamencie od dawna i śmieje się z takich jak ty i tyle

napisz w dziale metina jeszcze temat po co ludzie używaja wh, odpowiedź jest prosta dla ułatwienia sobie życia i tyle

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Skoro jestem w silverze to nie gram z ludzmi grającymi na bolu sam napisałeś że oni siedzą w platynie/diamencie.

W metinie mogą sobie grać na czym tylko chcą bo tam w pvp nie masz jakiejś większej techniki. 

Lol jest jednak drużynową grą, ludzie mogą zostać carrowani przez to tylko że będą mieli w teamie typka grającego na bolu. :)

Opublikowano

Skoro jestem w silverze to nie gram z ludzmi grającymi na bolu sam napisałeś że oni siedzą w platynie/diamencie.

W metinie mogą sobie grać na czym tylko chcą bo tam w pvp nie masz jakiejś większej techniki. 

Lol jest jednak drużynową grą, ludzie mogą zostać carrowani przez to tylko że będą mieli w teamie typka grającego na bolu. :)

W MT2 ludzie mogą zostać wycarrowani w DT przez typa z Waithackiem.

Opublikowano

To jest do chuja forum o czitach, więc nie flejmuj Bolowców, jak ktoś chce wbić diamenta i sprzedać konto, albo siebie dowartościować to gra na bolu, jprdl.
Dajcie k***a bana dla tego idioty, bo to forum nie jest dla niego...
Lepiej żebyś sam używał bola, bo jesteś rudym silverem ;---;
Ja nie gram na bolu i szczerze mówiąc mam wyebane na to xD

Opublikowano

Jak ktoś wygrywa lane to przez 20 gier pod rząd a w tym wygrywa tylko 10 albo mniej gier, to nic dziwnego że chce sobie ułatiwć gre.. Jakby istniały rankedy 1 vs 1 nie używałbym tego, ale skoro jest tak jak jest i 2 typów może przegrać gre innym 3 no to ja sobie ułatwiam i sam wygrywam gre dla tych 2 jak i dla satysfakcji z wygranej dla siebie.

Opublikowano

To można jeszcze zrozumieć. Np. gram na topie jestem 6/0 ale na midzie ziomek ode mnie z teamu jest 0/14 i idze afk. 

Na to mam tylko jeden sposób grać w nocy, gdy dzieci śpią. Myśląca osoba popełni błąd raz lub dwa a dziecko będzie się wbijać pod turet, fleshować za killem itp.

Opublikowano

jeśli rejestrujesz się na tym forum to powinieneś szanowac ludzi którzy nie grają na bolu i tych którzy grają, ale żaden nie powinien namawiać nikogo ani właśnie pisać takich tematów, to ja zrobie temat czemu k***a 3/4 polskich cebul nie kupuje bola (omińmy fakt że im 30 zł szkoda, tfu nie mają biedaki), no właśnie tu jest puenta

Invoriabanenr.png

Opublikowano

ja gram bo cel uświęca środki a smak wygranej to nie ma lepszego uczucia jak boby się spinają ;)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...