Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!
Niestety musieliśmy zablokować konto -----------  z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:
nieodpowiednia nazwa postaci s50 dupa1111
Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

Taki email mnie dziś obudził nie wiem czy to normalne , i  tu moje pytanie czy moge sie odwołać, i czy ktoś z was miał podobny problem

PS. Czy ja się obudze ?

Opublikowano

No cóż, ta nazwa nie jest zbyt fajna, ale chyba trochę przesadzili. Swoją drogą Game Masterzy na PL'u ostatnimi czasy za bardzo się wczuwają w swoją rolę, przynajmniej na Samosie. Jeśli miałeś tam wartościowe itemy, inną postać w dużym lv lub coś w tym stylu, to możesz próbować się odwoływać, nic nie tracisz.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, ja także miałem nieprzyzwoity nick i dostałem bana. Chciałem zabrać z niej eq ale mi nie dali :x Spróbuj się odwołać.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

To jest normalne.

Dostałeś logiczny powód, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Na przyszłość zapamiętaj, że takich nicków się nie używa.

giphy.gif ­

Opublikowano

Dawałem byle jaki nicki bo terraz nick "asdiqwnbd" jest zajęty przez boty , robiłem byle jakie postacie na na oddawnaie piłek , Pozatym jeżeli używanie takich nickow jest nie dozwlone to czemu tego nie zablokują by nie było możliwości tworzenia postaci z "nieodpowiednimi słowami " .

Opublikowano

Dawałem byle jaki nicki bo terraz nick "asdiqwnbd" jest zajęty przez boty , robiłem byle jakie postacie na na oddawnaie piłek , Pozatym jeżeli używanie takich nickow jest nie dozwlone to czemu tego nie zablokują by nie było możliwości tworzenia postaci z "nieodpowiednimi słowami " .

Bo braknie pracy dla ludzi z ich doświadczeniem :D

A tak na serio to za takie nicki już banują :)

Opublikowano

Napisałem odwołanie , napisalem tam ze to smieszne ze za takie cos ban na stale itp i ze ta gra i suport schodzi na psy .

Minute temu dostalem wiadomosc ze konto zostalo odblokowane ;)

Opublikowano

Napisałem odwołanie , napisalem tam ze to smieszne ze za takie cos ban na stale itp i ze ta gra i suport schodzi na psy .

Minute temu dostalem wiadomosc ze konto zostalo odblokowane ;)

i nie szczyc sie tym tak bo to normalne, zawsze po zablokowaniu konta  za niedozwolana nazwe GM daje jednorazowa szanse na usuniecie postaci.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...