Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kakaru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , witam wszystkich bardzo serdecznie . Chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze jakiś serwer metin2 na jakim opłaca się grać .. ta . ok. 1k graczy + idzie wyciągnąć kilka złotówek . Nie wiem jak dla was , jednak dla mnie meti przes ostatnie dwa lata schodzi na " dzieci/psy" jak kto woli ; są w tym plusy jak i minusy . Większość nowych serwerów z tego co zaobserwowałem wychodzi edycja od jednego "usera" 1/2/3/4/5/6... przez dwa miesiące max trzyma serwer zgarnie kasę i "NARA" tydzień później wydaje nowy serwer na tych samych plikach a ludzie do niego lecą jak muchy ( przysłowiowe " psy ") i bez myślenia wydają nawet po kilkaset zł. po czym serwer pada . Nie myślicie że metin się coraz bardziej psuje się przez ludzi którzy robią to tylko i wyłącznie dla zysku ; nie zważając , że ktoś może wyciągnąć z tego konsekwencje + Zniechęcają ludzi do gry na prywatnych serwerach . :p????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????;p

Opublikowano

Spróbuj z Dreikonem, mnóstwo ludzi na tym gra i stoi już dobre kilka miesięcy.

grałem tam kilka dni i 1/2 jak nie więcej postaci ( nie jedna osoba by powiedziała , że nowych ) to po prostu konta graczy z ful lv+eq , nudzi im się na max i robią nowe postacie , ja nie widzę przyszłości tego serwera . sorki możesz uważać moją opinię za błędną , jednak grałem tam dowiedziałem się od graczy jak jest i nie widzę sensu gry na tym serwie ;p

Opublikowano

Essenia.pl serwer stoi stabilnie ale jak narazie to gra 600 graczy

Lub czekaj na Balmore s2 o ile kiedyś wyjdzie :)

Essenia.pl trochę mało graczy , a co do balmory s2 poczekam dzisiaj na fubu i się dowiem co i jak

Opublikowano

Kasę od zawsze można było trzepać na globalu. To się nigdy nie zmieni. Ceny na TBD są 'małe' a na allegro 1kk yang chodzi 1zł...

Przy tym evencie piłkarskim i kilku botach możesz wytrzepać 50/70kk na 24h.

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Ascarial.pl gra tam od 1,5 do 2k ludzi. Latwo sie wybic i admini nie maja go w dupie

Opublikowano

Polecam zajrzeć do działu metin2 ;)

Virtual- 1,5k+ ludzi w godz. szczytu.

Invoria- 1,2k ludzi w godz. szczytu.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...