Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusje] Asterius2.pl

B4KSIU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, osobiście wiedziałem że to coś padnie i dawałem max kilka dni ale nie wiedziałem że gm się popłacze i usunie serwer prezke ect. Co myslicie na ten temat ? Ogolnie weezi robi w c**ja ze nic nie wiedzial i nie mial dostepu bo jakos filmy nagrywal. Czekam na wasze wypowiedzi a dla naszego hakerka glęboki c**j w dupe od ekipy z ts'a. Było śmiesznie się wami bawić hehe 

graphic.png

Opublikowano

Szczerze xD ?  To było więcej niż pewne. Jacyś "technicy" z głębokiej czarnej d*py + wezzy który zapewne nawet jak miał dostęp to wątpię że cokolwiek zrobił na tym serwerze oprócz rzucania pomysłami.

Stawianie serwera który się robi tydzień czy dwa... Nie miało to coś innej przyszłości.

Opublikowano

Ojejku ja wiedziałem , że to padnie :( Chu*a maszyna kto atakował :( ?  . Teraz niech pseudo Youtuber idzie nagrywać zapowiedzi serwerów za 25 zł bo tylko na to go stać :) 

Opublikowano

Czy przy założeniu dyskusji jest wymóg od 2 tygodni stania serwera :?

@Edit z Regulaminu:

27. Dyskusje tworzymy, gdy minie co najmniej 14 dni od startu serwera.

Czyli trzeba zgłosić :/.

Opublikowano

Buhahhahahhahahahahahfhhahahah

a nie mowilem? Gdzie k***a weezyXsprzedawczyk i serwer... Prosze was. Smiech na sali. Dzis albo jutro pojawi sie zapowiedz nowego serwera na jego kanale ;) 2odcinki i znow zmiana bo hajs sie nie zgadza. Nie nawidze go, sprzedajna kur*a.

Technikow nie znalem, ale widac ze NIKT tam nie potrafil nic zrobic.

Opublikowano

Buhahhahahhahahahahahfhhahahah

a nie mowilem? Gdzie k***a weezyXsprzedawczyk i serwer... Prosze was. Smiech na sali. Dzis albo jutro pojawi sie zapowiedz nowego serwera na jego kanale ;) 2odcinki i znow zmiana bo hajs sie nie zgadza. Nie nawidze go, sprzedajna kur*a.

Technikow nie znalem, ale widac ze NIKT tam nie potrafil nic zrobic.

Nie jestem po stronie Weezyego, ale jak chłopaczyna nie miał nawet dostępu do plików to za co ty go hejtujesz?Właśnie pokazałeś poziom gorszy od dziecka z gimnazjum -.-. Weezy był odpowiedzialny za porządek na serwerze tudzież robienie eventów. Technicy serwerowi tacy jak venom byli od tego, żeby te pliki dopracować, ew. zmienić coś po starcie -czyli jak wyjdą w praniu jakieś błędy.Następnym razem jak zaczniesz coś pier*olić to j*bnij się głową w ścianę i pomyśl jeszcze 3 razy..

@To z czego Weezy ma hajs ludzi powinno najmniej interesować -.-.Chcesz pokazać, że jesteś lepszy to nagrywaj na youtube i pokaż to -tyle o de mnie i dziękuje.

P.S

Mod i tak zamknie i wrzuci ten temat do kosza..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...