Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam skryptu na otwieracie ciala ,bp i zebranie itemu

ARTXDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu do wono zeby otwieral cialo> otwieral backpack > i zabieral item do mojego plecaka

Nieregulaminowa sygnatura. Majkel

Opublikowano

a powiesz mi co mam w tych miejscach wpisywac ? bym bardzo poprosil bo zielony jestem

Mam problem boo wlasnie uzylem tego skryptu ii tylko otwiera mi sie cialo , a backpack w tym ciele sie nieotwiera ;c

auto 200 opengrounditem '4019' | wait 1200 | openitem '2864' | wait 1200 | collect items '2870' 'light armor' | wait 1200 | zrobilem tak otwiera sie cialo , plecak , ale akurat w tym ciele niebylo tego itema i mam problem , niechce sie ono zamknac i sie caly czas otwiera cialo i plecak ;d

Szukam takiego skryptu ze , jak zabije potwora , otwiera jego cialo , otwiera plecak iii zabiera 1 item a potem wszystko zamyka i bije kolejnego i tak wkolko ;d

Opublikowano

hmm.

auto 200 setcavebot off | opengrounditem '4019' | wait 1200 | openitem '2864' | wait 1200 | collect items '2870' 'light armor' else setcavebot on | wait 1200

Może coś takiego da lepszy efekt, chociaż w sumie sam nie wiem.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

to tez niedziala , ten skrypt wylacza wgl cavebota i juz niewlacza staje przy zabitym ciele i wgo wylacza a po 2 wgl nieotwiera ciala ;/

Opublikowano

Ktos pomoze ? juz probowalem ustawic w cavebocie ale niedaje rady wgl sie cialo nieotwiera gram na wono ;d

Opublikowano

Prosze o pomoc gram na wono world of naruto iii elfbot nietwiera cial wiec potrzebuje skrypta ktory mi to umozliwi ;cc , ktos by pomogl ? otwiera cialo "4125" > zabiera item "3410" i "3425" i wklada je do baga "2870" , a potem zamyka cialo i idzie dalej ( chodzi mi o to ze jak zabije to odrazu wlasnie robi to co tu napisalem )

Opublikowano

Prosze o pomoc gram na wono world of naruto iii elfbot nietwiera cial wiec potrzebuje skrypta ktory mi to umozliwi ;cc , ktos by pomogl ? otwiera cialo "4125" > zabiera item "3410" i "3425" i wklada je do baga "2870" , a potem zamyka cialo i idzie dalej ( chodzi mi o to ze jak zabije to odrazu wlasnie robi to co tu napisalem )

Normalny skrypt z tibi nie otworzy ci ciala poniewaz servery ots maja inne id, w sieci znajdziesz napewno skrypt pod server OTS musisz dokladnie poszukac.

Opublikowano

auto 200 dontlist | if $attacked {if [$target.hppc == 0]} {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz}

Masz,otwiera każdego zabitego potwora,nie zawsze ale w 90% przypadkach. A zbieranie itemków możesz ustawić w cavebocie albo za pomocą skryptu:

auto 100 moveitems IDITEMA 'IDBP'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...