Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to jest z premade

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem co w tym wyjątkowego . Fajnie , dobrze wam idzie , pozazdroscic , ale nie rozumiem czym ekscytacja . 

Opublikowano

Dobrzeee :D 

nie rozumiem co w tym wyjątkowego . Fajnie , dobrze wam idzie , pozazdroscic , ale nie rozumiem czym ekscytacja . 

Po prostu dobrą passą:)

Opublikowano

Silver 3 ale ogolnie ciezko wyjsc jak sie gra 3v5 chociaz jak pokazalem da sie wygrac kilka meczy z rzedu ;) pokaze jutro kilka innych gier z nastepnego dnia :) Powodzenia w solo Q

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Jak potrafisz grać to możesz solo wyjść z silvera. Z s3 do g5 wyszedłem koledze z jedną porażką tylko chociaż jestem niskim diamentem. Silver nie ma w ogóle umiejętności i wybierając postacie które potrafią wygrywać same gry typu jinx, jax, nasus, draven, ziggs, orianna, lee, vi itd. Ogólnie myślę że koło platyny dopiero dobre premade może mieć kłopoty bo tam już ludzie ogarniają i może już zdecydować faza w lobby.

Opublikowano

Podstawowa sprawa, to premade bot (według mnie) jest najgłupszą rzeczą w tej grze. Ok, niby macie to zgranie, ale co jak ich jungler okaże się być bardzo dobrym? Albo po prostu ich adc gra troszkę lepiej? Uważam, że najlepiej jest brać junglę + jakikolwiek lane (oprócz suppa), wtedy zwiększa to szansę na wygraną.

Jeżeli jednak grasz duo bot, to na wygranie masz mniejsze szanse, dlaczego? Jeśli przegrasz linię, to automatycznie Twój kolega też to robi, a tak gdy jesteś w jungli dasz koledze na linii 2/3 kille i myślę, że sobie poradzi, a Ty możesz zająć się innymi liniami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...