Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie godny wejścia, dlaczego? Otóż dlatego, iż tematyka serwera nie pasuje nawet do jego stylu. Minigry? Ciekawe gdzie bo jakoś ich nie widać. Serwer pvp to jest porażka. Adminka "Dusia19" sprawdzała mnie na cheaty bo ją raz zabiłem. Sprawdziła mnie i nic nie było lecz później dalej mi wciskała, że je mam... Żałosne zachowanie ze strony administracji. Ponad to ma ona soja z 3/4 serwera pvp i przez to tam się nie da grać bo będąc sam wbija się w ciebie 5-6 graczy i co dalej? Jak dla mnie serwer może 3/10 za samą mapę. Nie polecam serwera.

//Edit

Hmm dostałem bana za rzekome (machanie łapką po śmierci) choć nawet nie dostałem do ręki rzekomego dowodu. Niekompetencja Adminki na serwerze PvP jest tak duża, że oceniam ją na nie więcej jak 15 lat. Dziękuje tyle mam do powiedzenia w temacie tego jak, że słabego i niedopracowanego serwera.

Opublikowano

Administratorka "Dusia19" ma dwa razy więcej lat niż Ty, więc o czym rozmawiamy.

Poza tym, wchodzisz z cheatami na serwer, lecz niestety my ich nie tolerujemy :)

Więc masz problem, i ten śmieszny tekst z niedopracowanym serwerem . . . litości

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...