Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#POLACY

AhriBitch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KU*WA

Prosze, uspokójcie mnie oraz mi coś wytłumaczcie?

Dlaczego jestem polakiem?

Rozpierdalają mnie takie dzieci, które mówią "nie umiesz grać szmato". Mówię, zapraszam na TS, odp. "kumple są". Nie da się grać. Byłem przed chwilą zmęczony, szczerze już mi sie nie chciało grać.

Mam na dodatek nick z "ś" i od razu wszyscy mnie hejtują :<

ZMIENIAM K***A NICK.

Daje lolking, zobaczcie nick.

http://www.lolking.net/summoner/eune/34388083#profile

PS Jak uważasz, że gram na bolu, wypierdalaj. To że gram postaciami na bola, to nie znaczy że musze być cheaterem.

Opublikowano

Ty zadajesz pytanie: Dlaczego jestes Polakiem? Wolisz byc szwabem/kozoruchaczem/ruskiem?

Polskie dzieci grające w gry lubią kozaczyć. Kiedyś w battlefieldzie dzieciak 14letni "grozil" mi i chcial sie umowic na solo w centrum xD

Opublikowano

zbędny temat. Polacy to polacy. Są osoby ogarnięte[ 15%] a reszta gimby w duszy które tylko kozaczą w necie. Pozdrowienia dla 15% :D;)

Opublikowano

O to że jesteś Polakiem to miej pretensję do rodziców. Zresztą co się przyjmujesz, że ktoś Cię wyzywa w grze, mute i graj dalej :p

Opublikowano

Szkoda, że w tej grze są ponad dwudziestoletnie gimby -,- Tak samo było w cs itd... A co lepsze polacy kieruję nie jedną grę ;p

Np. Ja :>

@top

Co zrobisz, nic nie zrobisz. Pajace były są i będą jak w każdej grze.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Spokojnie kolego mam dla ciebie dobrą radę jak ja grałem na EUNE to jak mi ktoś tak napisał to odpisywałem zacytuję "ssij pento ojca idę ci sfeedować linie " po tym okazało się że miałem tak słabe mmr że kupiłem sobie w sklepie worek (taki do napierdalania) i jak ktoś mnie zdenerwował w tej grze to napierdalałem xD

43912984399041166371.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...