Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić wartość buffka z kostiumu typu 2?

xSagos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanie, jest jakaś możliwość zmiany opcji danego coveru? Tak jak wiemy dużo privów zmienia i opcje i zwiększa ilość HP/Speed/Hr/Eva itp. Czym to zmienić, wgl wie ktoś? :)

123695094.png

Opublikowano

Chodzi Ci o Fortune system?

Fortune system - losujesz dany buff i masz go do końca trwania coveru, nie możesz go zmienić w danym coverku już, jedyne co to możesz kupić kolejny i próbować wylosować inny buff.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ja to wiem spokojnie :D Tylko jak powiększyć daną ilość nie chodzi mi edytacje tylko jak podnieść a dodac do bazy dodam sb xD

123695094.png

Opublikowano

Ja to wiem spokojnie :D Tylko jak powiększyć daną ilość nie chodzi mi edytacje tylko jak podnieść a dodac do bazy dodam sb xD

Możesz jaśniej, bo nie rozumiem? Nie możesz zwiększyć tego buffka ani nic. 

Opublikowano

Boże boże przecież pyta normalnie Chodzi mu jak ma edytować koło fortuny żeby np dany bonus dawał np 2x więcej Czy to ciężko zrozumieć 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Boże boże przecież pyta normalnie Chodzi mu jak ma edytować koło fortuny żeby np dany bonus dawał np 2x więcej Czy to ciężko zrozumieć 

Jeżeli o to mu chodzi, to mógłby napisać jaśniej, że chce zedytować to na swoim serwerze. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Musisz w skills_usa.bin się pobawić (znaleźć danego buffa), potem do bazy danych to nanieść, dokładnie nie pamiętam, ale w magic_index też trzeba było coś robić.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Dzieki Neoxyh i Vienio92. Widzę coraz mniej ogarniętych osób co umie czytać ze zrozumieniem :)

123695094.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...