Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Isaric.pl - Medium taki jaki lubisz!

Isaric

Ankieta  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bojowiec na start?

• Tak
      261
    • Nie
      45
  2. 2. Zagrasz na serwerze?

• Tak
      251
    • Nie
      55

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale usuncie ulepszacze z itemów do 70 lva bo już był taki serwer medium ( xx) gdzie były ulepszacze w itemach i połowa ludzi uciekła na starcie....

Hwangi to prehistoria... zamiencie je na jakiś inny komplet zbroi np.

1346514040667741195153.png

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Mała rada ode mnie co do zapowiedzi mianowicie jeśli nie umie się używać efektu topazu to niech się go wcale nie używa bo to nie wpływa korzystnie po drugie jak się go używa to wszędzie a nie na jednym elemencie jest na drugim już nie, po co tak?Bardziej mi to wygląda na Hard/medium... Jak ze skilami ? Skad bronie 75lv ? Czy ulepszacze wymagane są standardowo jak na globalu ?  

Opublikowano

Mała rada ode mnie co do zapowiedzi mianowicie jeśli nie umie się używać efektu topazu to niech się go wcale nie używa bo to nie wpływa korzystnie po drugie jak się go używa to wszędzie a nie na jednym elemencie jest na drugim już nie, po co tak?

dokładnie, głupio to wygląda: 4476914040491701182436.png

Opublikowano

dokładnie, głupio to wygląda: 4476914040491701182436.png

Dla sprostowania powiem, że ja ze screenami nie miałam nic wspólnego. Jedynym wkładem jaki w nie włożyłam to ramki.

Mówię to dlatego, że prezentacja podpisana jest moim nickiem a współtwórców było więcej..

Dlatego proszę admina o dopisanie reszty, bo póki co ja tracę na reputacji :)

Za to jeśli chodzi o sam serwer to jak najbardziej polecam. Wkład w niego był spory, a już niebawem sami będziecie mogli ocenić efekty pracy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla sprostowania powiem, że ja ze screenami nie miałam nic wspólnego. Jedynym wkładem jaki w nie włożyłam to ramki.

Mówię to dlatego, że prezentacja podpisana jest moim nickiem a współtwórców było więcej..

Dlatego proszę admina o dopisanie reszty, bo póki co ja tracę na reputacji :)

Za to jeśli chodzi o sam serwer to jak najbardziej polecam. Wkład w niego był spory, a już niebawem sami będziecie mogli ocenić efekty pracy.

Pozdrawiam.

Już dodaje :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Pan Leriso jest gorliwy w stosunku do swojej pracy, a przede wszystkim cenie w nim solidność wykonania, zatem sądzę, że serwer jest godzien polecenia. ;)

Opublikowano

Na serwerze możliwe, że zawitam.

Prezentacja bardzo fajna i serwer zapowiada się obiecująco.

btw. Będzie zwój zmiany profesji?

Opublikowano

po 1: brzydkie bronie - wezcie te nowe z PL

po 2: brzydkie zbroje - wezcie te nowe z PL

po 3: mialo byc duzo dungeonow a jest 4? WTF! - dodajcie Wieze orkow od 30lvla, wawoz pajakow, od 20lvla mozecie nawet cos ciekawego na 10lvl zrobic, jak i na 40/50 i kilka na lvl 75-100 100-120

zeby bylo z 10-15 dungeonow i sie nie nudzilo

fajnie by bylo zedytowac troche mapy np. calkiem nowe m1, dodac kopalnie,

i zeby bylo rowno w krolestwach zrobic system rownowagi, czyli w krolestwie A gra 500 graczy i maja exp 100% w krolestwie B gra 250 graczy wiec maja exp 150% w krolestwie C gra 100 graczy 180% expa

doajcie kolorowe kufry i kolorowe klucze lub cos w tym stylu, kalendarz eventowy, musicie zachecac czyms graczy,

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

będą zmienione te hwangi na jakies inne zbroje. ?

(nie wiem czy szykować się na ten serwer czy szukać innych)

Jeżeli gracze bedą chcieli to tak na razie dodajemy 3 nowe duengony + WW ( wymiar władców)

isaricbaner.png

Opublikowano

Zrobcie ARENE PVP W SENSIE nie 1v1 tylko kto wchodzi ten sie nawala z kazdym i moze jakis ranking    :)) to by sie podobalo ludziom

Opublikowano

Zrobcie ARENE PVP W SENSIE nie 1v1 tylko kto wchodzi ten sie nawala z kazdym i moze jakis ranking    :)) to by sie podobalo ludziom

Jest, dodaliśmy duengony ( do prezki dodamy dzisiaj prawdopodobnie ) i jedziemy z WW (wymiar władców):)

isaricbaner.png

Opublikowano

Serio? Medium a zmianki w dropie tak samo pewnie pelerynki w c**j drogie a jeszcze 55ku do g i nie ma egzorcyzmu w shopach

Czy jest wgl możliwość zdobycia tzw "dopalaczy" na serwerze?

Opublikowano

Serio? Medium a zmianki w dropie tak samo pewnie pelerynki w c**j drogie a jeszcze 55ku do g i nie ma egzorcyzmu w shopach

Czy jest wgl możliwość zdobycia tzw "dopalaczy" na serwerze?

Jest, możliwość dropu.

isaricbaner.png

Opublikowano

Czy beta serwera już się odbyła ? jeśli nie to kiedy się odbędzie i czy wogóle ?

ja też polecam serwer administracja chyba wie co robi :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...