Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

domowej roboty okulary 3D

DomApelsin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko panie i panowie, mam do was pytanie, czy wie ktos z was jak i czy w ogole da sie zrobic okolary 3D do minecrafta? czy trzeba takowe kupic? chcial bym doswiadczyc szesciennego swiata w 3D, ot ciekawosc ;) dzieki z gory za kazda (dobra) odpowiedz ;)

Opublikowano

kiedys rozdawali papierowe w multikinie mam takie ale sa lipne okulary 3d masz takie specjalne podlaczane do komputera pod port usb i w takim wypadku dzialaja prawidlowo bo z zwyklymi nie bedziesz widzial jakiegos efektu 3d :/ na taka zabawe bys musial wydac ok. 100 zł ale mowie ci z gory ze gra w takim sprzecie jest nie wygodna i nie da sie tak grac przez dluzsza chwile max 30 min daje pozniej okulary beda ci przeszkadzaly to jak na filmie w multikinie wszystko ok ale po czasie denerwuja wiec nie wiem czy oplacalne to jest a efekt nie jest jakis mega zajebiaszczy

Opublikowano

Yyyyy nie rozumiem masz w minecraft'cie opcje taką jak 3D :)

ale do tego potrzebujesz okularow zeby widziec efekt -,-

Opublikowano

dobra sorki, zapomnialem napisac ze probowalem juz roznymi mazakami i pisakami zrobic takie okolary, niestety efekt jest denny albo zaden :/

podoba mi sie jednak propozycja z okolarami podlaczanymi na usb, widziales jak sie przez takie cos patrzy? czy tylko slyszales? ;> bo to tez jest roznica :P

Opublikowano

Takie okulary są taniutkie ;-; 

Strasznie tanie ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem plastikowe okulary 3D. Wszystkie obrazki widać super, ale gdy odpaliłem Minecrafta nie było żadnego efektu.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

To tak

1. Trzeba mieć monitor lub telewizor z opcją 3D ( Polecam smart tv samsung )

2. Przy zakupie owego telewizora/monitora dostajesz gratis okulary

3. Innej opcji nie ma

585571426179277855228.png

Opublikowano

To tak

1. Trzeba mieć monitor lub telewizor z opcją 3D ( Polecam smart tv samsung )

2. Przy zakupie owego telewizora/monitora dostajesz gratis okulary

3. Innej opcji nie ma

ja mam taki zwykły monitorek płaski i takie papierowe okularki 3D to jak oglądalem filmiki na yt 3D to działało niesamowicie!

a monitor na pewno nie jest przystosowany do 3D

31221228212853220747.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...