Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Anivia ze skinem! Fake czy nie fake? :)

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć przeglądając LOLTP.pl, natrafiłem na post, że można zdobyć za darmo Anivie i jej bardzo ładny skin. Wystarczy zagrać 8 gier na języku Węgierskim. Czy to może być fake?

Link:

http://www.loltp.pl/?p=3025

Najpierw sprawdzaj czy już taki temat był.

I nie, to działa tylko na węgierskim IP.

Opublikowano

Proxy to nie problem, czyli zmieniasz sobie ip na węgierskie i lecisz ze skinem

Opublikowano

Nawet nie trzeba się spinać ze zmianą.

Wystarczy uzyć WTFast..

O ile mają tam węgrów :)

Opublikowano

nie musisz mieć węgierskiego IP O_O czy choć jeden z was był na lolu węgierskim i czytał ten j****y post? tam jest wszystko wyjaśnione do jasnej cholery, skin jest dla wszystkich ludzi grających w lola po węgiersku na serverze EUNE. nie ma podanej dokładnej ilości gier, które trzeba zagrać by dostać skina. czas rozdawania skina mija 27 lipca, więc grajcie tak długo, póki tego skina nie otrzymacie.
boże co za debile...

Opublikowano

nie musisz mieć węgierskiego IP O_O czy choć jeden z was był na lolu węgierskim i czytał ten j****y post? tam jest wszystko wyjaśnione do jasnej cholery, skin jest dla wszystkich ludzi grających w lola po węgiersku na serverze EUNE. nie ma podanej dokładnej ilości gier, które trzeba zagrać by dostać skina. czas rozdawania skina mija 27 lipca, więc grajcie tak długo, póki tego skina nie otrzymacie.

boże co za debile...

a ty dostałeś tego skina? A czytałeś pewną odpowiedź polskiego supportu? Zastanów się zanim kogoś zhejtujesz.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

@Bandit3 ale jesteś głupi, przecież w polskim supporcie siedzą same barany. jak nie byłeś na oficjalnej stronie węgierskiego lola i nie czytałeś tego posta dotyczącego tego skina to zamknij mordę. czas na rozdanie skina mają do 27 lipca, może dopiero za 2 tygodnie go dostane? kto wie...

http://eune.leagueoflegends.com/hu/news/champions-skins/skin-release/turulmadar-anivia-megerkezett

miłej lektury życzę

Opublikowano

@Sh1Vaki kolejny hejter, już dawno to przeczytałem, i zauważ że nie zaprzeczam temu że może jednak się dostaje, ale nie ma dowodu że ktoś go dostał (rzetelnego dowodu), a z takimi tekstami to możesz na podwórku mówić a nie na forum.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrałem 7, zaraz zagram 8 jak dostanę to wyślę ss :) ( gram na smurfie)

+* Edit - 8 meczy jest, dogram do 10 i zobaczymy ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...