Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QueenMu Start Dziś Exp: 500 drop: 20%

poniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na TS nie. WoG exp 1000. Tutaj dropilem 30 min TS w LT 1 i LT 3 i nie padl zaden skill :P a kamyki jak szalone 2 jole 2 creationy i 3 b na 120 lvl

Opublikowano

3 osoby bo 4 to ja :P juz wychodze bo nawet administracji na serwerze nie ma i nie ma komu zglaszac bledow to jest 1000x gorsze niz IceMU Poniu jakis nienormalny ze tak zachwalal swoj serwer ktory ledwo odpalil z bugami

Opublikowano

Mialem haxowac i   gwarantowac ze bedzie 2-3 dni i  off ale tak nawet palcem nie tykam 4 osoby :D

Panie hacker ..to ty masz palce ??

No patrz pan ^^

Opublikowano

Powiem tyle chamskie z waszej strony administratorzy bo ja kur>.... straciłem swój cenny czas ,żeby testować serwer a tu taka lipa no po prostu chamskie z waszej strony ...

/elo !

Opublikowano

a czego się spodziewaliście, mówiłem od początku ze to dno, to Ty Rival3ii tylko zachwalałeś ten serwer, ale nic się nie martwcie, juz niedługo ja ruszam (bez adminów dziecinnych i nieodpowiedzialnych) także będzie dobrze ! z fartem :)

Opublikowano

Dowiesz się w swoim czasie :) ale prace ostro lecą. Nie chcę mówić jak Poniu pisał, że mają lepszy, ogarnięty i bardziej doświadczony skład AT niż ja, teraz wszystko widać. PROFESJONALIZM !! :)

Opublikowano

wypali, bo teraz nie mam admina dziecinnego, któremu zależało tylko i wyłącznie na tym by rozwalić moją pracę.

Opublikowano

przynajmniej wiadomo ze bedzie to 1000 razy lepszy serwer niz ten co tu bylo max 4 online xDDD z masą bugów nie wiem co byly tu za testy xDDD raven spiryt z wormow lecial xDD 

najsmiesniejsze jest to ze admin Queen Mu zamiast pracowac nad serwerem gra sobie na WoGu hahaha widac profesjonalizm gimbazy

Opublikowano

Przecież Pogryzek nasz kochany mówił do mnie na poprzedniej publikacji jego serwera, że oni są bardziej ogarnięci niż ja ^^. Pozdrawiam Cie Pogryz ;]

Opublikowano

Przecież Pogryzek nasz kochany mówił do mnie na poprzedniej publikacji jego serwera, że oni są bardziej ogarnięci niż ja ^^. Pozdrawiam Cie Pogryz ;]

Dokladnie haaaha.. szkoda gadać . ; ]

Jak juz ten serwer kolejny robisz ;D

to proponowałbym zmienic wszystko . bo szczerze mowiac byl nudny ;)

Exp zmniejszyc 150-400max :) spoty , no poprostu wszystkie ustawienia :]

Trzymam Kciuki ;]

pzdr

Kappa

Opublikowano

u mnie będzie tak:

Exp 500, Drop 30, punkty za res 700, mobow na spocie 5, moby podkręcone od Tarkan wzwyż, bo moby były tak słabe ze na 10rr można było isc na Vulc, teraz niestety 35+ i można expic na Vulc, naprawiony drop ren i golden archer (5ren=1kamyk)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...