Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asterius-mt2.pl - To dopiero początek ![Dedyk][Medium]

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm mam taki problem gdy wypakowalem clienta ,uruchomilem go i bylo wszystko ok teraz proboje wlaczyc przez glowna ikonke i wyskakuje :LOG Metin2 CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE. W czym problem ??

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER WYSTARTOWAL .

nie odpowiedziałeś mi na pytanie

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Ile ludu ?

W ile wbiję 75 ?

Na stronie masz licznik

Graczy online:
242
00381637475378013724.png
Opublikowano

Ja sam osobiście zagram dopiero po 12 klient mógł by być nieco wcześniej podany to fakt, a co do tego ze mało ludzi póki co (bo godzina późna) jak serwer będzie dobry to się sam obroni i ludzie sami przyjdą.

Pozdrawiam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

haha wiedziałem że tak będzie start dali pół godziny po dodaniu clienta i teraz się dziwią że tak mało ludzi.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Wszedłem, wyszedłem, usunąłem.

Dlaczego?

Fryzurki, kostiumy ściągane przez questa..

Pieczęcie zostają w slocie <ctrl+g>

Niemiecki interface

Nie edytowany początkowy biolog

Jakaś z*****a czcionka, nic nie widać w niektórych momentach

W mieście najebane jakiegoś niebieskiego gówna pod npc'tami

Nie polecam..

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Gowno nie linki wszystkie mi sciaga po 220 nie winna zlacza odpalilem pobieranie na Steam i po 700kb wiec nie pier. ze winna zlacza dawac jeszcze jeden link na mega lub speedshare megaupload

Opublikowano

Hmm mam taki problem gdy wypakowalem clienta ,uruchomilem go i bylo wszystko ok teraz proboje wlaczyc przez glowna ikonke i wyskakuje :LOG Metin2 CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE. W czym problem ??

Uruchom ze zgodnością ( PPM )

* Dziękuje za taki serwer, joł

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pobieram... jak wrazenia z serwera? dopiero mam 15% a jestem ciekaw

Anuluj pobieranie..

* Gdzie znajdę KU?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Odje*aliście taką fuszerkę, że głowa mała. Kto normalny startuje o 22? Dziwicie się, że 200 osób na serwie jest jak część pobiera clienta, inna część dała sobie siana i poszła spać a reszta weszła na serwer i z niego wyszła.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

K***a żałośni jesteście(piszę do osób które sie przypierdala*ą).

. POGRAŁEM 3 MINUTY STWIERDZAM *GÓWNO NARA SZCZAŁA JP* I WYCHODZĘ. Co do wierzchów to pewnie lekkie niedopatrzenie z ich strony w najbliższym czasie naprawią. Jutro na 100% będzie więcej osób, późno dziś już jest.

Opublikowano

rly? w 14 min 78lvl ziomek wbił ?

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

85 w 23 min. Wyczuwam bugowanie (bez vipa jedzie) :O

widzisz coś tu jest nie tak weezy na fp napisał "Ludzie nie hejtujcie mnie że są bugi.

Ja nie jestem technikiem ja się na tym nie znam !"

a sm jak nie bylo tak nie ma

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...