Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asterius-mt2.pl - To dopiero początek ![Dedyk][Medium]

Gość _νєиσмѕ_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zrobiliście tak, że.. mając 150 lvl nie można nic dropić na 100?

Przykładowo:

Mając 150 lvl chcę wydropić ulepki na broń na 100 lvl na mapce 100 (z czego trzeba później zrobić dropki) - to tylko przykład, nie mówię że tak jest.

Jak to jest naprawdę? Trzeba robić dropki, żeby coś wydropić na mniejszy lvl? Czy wszystko jest dopasowane i nawet na 150 lvl wydropi z mniejszego lvl?

Na każdym levelu dropnie ci to samo z kazdego bosa ;)

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy ludzi gadacie że jakąś postacią się gorzej expi ... Wystarczy daną klasę ogarniać i bez problemu lvl leci -.- 

Zrobie healera i od top 10 nie będę odstawał ;s 

Również mam takie zdanie, że klasy, którym gorzej expić powinny mieć rekompensatę w postaci bycia lepszym w pvp (bo tak czy siak będą odstawać z levelem). No ale nic, skoro tak zrobiliście to niech tak będzie. Robię WPka albo Bodego i do przodu :)

P.S. Co z bonami? Bo chyba nie doczytałem... wchodzą max?

Gdyby tak było że "klasy, którym gorzej expić powinny mieć rekompensatę w postaci bycia lepszym w pvp" to chyba nikt by mi healera nie rozwalił -.-

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

na hosting serwerowy

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

spokojnie , zagramy jeszcze dziś ;) a ja myślę o helerze ale nwm czy warto nim tu zagrać , chodzi mi szczególnie o top 10 ;)

aha i jak wpisuje asterius2.pl to wyskakuje verdun.pl xddd a jak asterius-mt2.pl to wyskakuje własnie ten priv asterius 

coś nie tak chyba z linkami opiszecie oco biega ?

di-6I2CV711.jpg
Opublikowano

spokojnie , zagramy jeszcze dziś ;) a ja myślę o helerze ale nwm czy warto nim tu zagrać , chodzi mi szczególnie o top 10 ;)

aha i jak wpisuje asterius2.pl to wyskakuje verdun.pl xddd a jak asterius-mt2.pl to wyskakuje własnie ten priv asterius 

coś nie tak chyba z linkami opiszecie oco biega ?

Bo tak zwany "Tony" debil złamany, zajął im domenę tak samo naszemu serwerowi zajął domenę chciał zabłysnąć nie wiadomo czym. :)

Tony czyli Technik aka Gówno z Verduna.

Opublikowano

Co wy ludzi gadacie że jakąś postacią się gorzej expi ... Wystarczy daną klasę ogarniać i bez problemu lvl leci -.-

Zrobie healera i od top 10 nie będę odstawał ;s 

Gdyby tak było że "klasy, którym gorzej expić powinny mieć rekompensatę w postaci bycia lepszym w pvp" to chyba nikt by mi healera nie rozwalił -.-

Wiadomo, że możesz healerem być i top1, ale będziesz musiał poświęcić na to więcej czasu niż np. takim bodym czy wp :)

Na globalu nie ma równowagi między klasami i nikt nie narzeka. Zresztą zobaczymy jak w praktyce będzie wyglądała ta równowaga, bo prawie każdy serwer teraz pisze o równowadze klas, a w rzeczywistości i tak wychodzi inaczej.

P.S. Też lubię healera. Gram tą klasą dosyć często i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że można być nim kosą w pvp (na każdym serwerze).

btw. a jak wygląda częstotliwość wchodzenia tego wyższego poziomu bonów? Mniej więcej pół na pół? Nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć taką tabelkę z 5 kolumnami :)

Novum.png

Opublikowano

Wiadomo, że możesz healerem być i top1, ale będziesz musiał poświęcić na to więcej czasu niż np. takim bodym czy wp :)

Na globalu nie ma równowagi między klasami i nikt nie narzeka. Zresztą zobaczymy jak w praktyce będzie wyglądała ta równowaga, bo prawie każdy serwer teraz pisze o równowadze klas, a w rzeczywistości i tak wychodzi inaczej.

P.S. Też lubię healera. Gram tą klasą dosyć często i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że można być nim kosą w pvp (na każdym serwerze).

btw. a jak wygląda częstotliwość wchodzenia tego wyższego poziomu bonów? Mniej więcej pół na pół? Nie ukrywam, że chciałbym zobaczyć taką tabelkę z 5 kolumnami :)

50% / 50% ;p

Opublikowano

A jak sprawa z itemami do biologa np mam 100 lvl i nie zrobiłem zębów to na 100 mi dropna ząbki?

wątpię na pewno ropnie Ci kamyk

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

ale chamstwo ..... jak można komuś ukraść nazwę serwera/strony -.-

Ludzie robią gorsze rzeczy aby zjebać komuś serwer czy utrudnić start.

Opublikowano

Ludzie robią gorsze rzeczy aby zjebać komuś serwer czy utrudnić start.

o ddosy chodzi? myślę, że venoms sobie z aczem poradzi a tak wgl macie filtry ?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Serwer off ?

Bo widzę 1 gracz online.

Opłaca się wbijać ?

jeszcze nie ruszył.

start 21.

Opublikowano

venoms moge wiedzieć kiedy rejestracja ON ?

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Nie lepiej zrobic Hard/Medium? Mało takich a pogralbym. Mimo to wbije i zobacze.

Kiedy Patcher/Klient?

Zrobicie start o 20/21?

Opublikowano

Jaki max lvl ? Chyba nie doczytałem lub nie ma?

Zrobicie start o 20/21?

max lvl 150 start o 21

srednio.gif

Nie bądź luj daj LAJKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...