Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No niestety serwer mnie rozczarował. Administracja nie ogarnia, gracze są niemili i chamscy. Dużo przeklinają, nie chcą pomagać nowym. Budowle są brzydkie.

images.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spędziłem na Derox-ie kilka chwil na poprzedniej edycji, co jest prawdą to chamstwo którego jest tam o wiele za dużo, dzieci i młodzież 6-12 mogą się nauczyć wielu nowych słów, nic dziwnego widząc potem na ulicy takich małych cwaniaczków, którzy właśnie z internetu uczą się wszystkiego. 

Sama atmosfera, bardzo słaba - derox jako MC zszedł na psy idzie na ilość a nie na jakość chociaż z tą ilością to już również przesada z graczami szału nie ma i siedzą tam głównie gracze z przyzwyczajenia do serwera raczej powinniście go zmienić na PvP niż na gildie - edycje teraz będą co ile? 20-30 dni? Lekka przesada

Co prawda w reklamę poszło wam dosyć dużo siana w media (lub znajomości) ale to nie wszystko.

Normalny ogarnięty serwer posiada administrację, której nie zależy na ilości graczy a atmosferze, rozumiem że jest teraz ciężko prowadzić coś takiego ze względu na małe ilości graczy a ogromne zasoby serwerów, również serwer trzeba z czegoś utrzymać, najlepiej żeby utrzymywał się sam z ludzi grających na nim ale nie przesadzajmy, zadbajmy o język i kulturę, bardzo teraz przepraszam że wtrącę 3 zdania z tego co się dzieje u mnie na serwerze i będzie to kryptoreklama jednak:

Posiadam bardzo małą ilość graczy - stałych około 12 osób jednak dzięki nim serwer został opłacony na 5 miesięcy, nie są to jakieś nieogarnięte dzieciaki, wiek tu nie ma znaczenia bo gracze mają od 12 - 35 lat za to kultura jest na bardzo wysokim poziomie

Nowe osoby dołączające do gry i rozpoczynające ją zdaniem np: "K.... Ja Pi.....e jaki ch..... serwer" czy "Admin das cos, daj mijec, kce range" dostają od ręki warn i kick a przy kolejnej takiej próbie perm na IP, nie ważne jest dla mnie, że to nowy gracz który może coś tam wniesie, może coś potrafi a może wprowadzi do gry babcię, niestety dla takich mówimy NIE, dlatego DeroX pod tym względem jak dla mnie ma wielki minus.

Oczywiście życzę wam wiele sukcesów i kolejnych kilkunastu edycji oraz jak najdłuższego istnienia i wielu graczy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czaman, w tym co piszesz na początku jest troche racji ale niestety graczy jest coraz mniej i szybko im się nudzi gra na danej edycji, i pytają po zaledwie 3 tygodniach kiedy nowa edycja, a minęło już ponad 1,5 miesiąca od startu pierwszej edycji dlatego jest nowa. Co do twojej uwagi odnośnie prośb o itemy porozmawiam z administracją bo nikt do tej pory nie skarżył się na tego typu zdarzenia, wiadome jest, że administracja nie jest po to aby rozdawać itemy tylko banować cheaterów itd.

Dziękujemy za twoją opinie na temat serwera :)

393.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...