Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp7A1(8Slot) Czy Famas?

n3ver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;p

Mam taki problem . Dzis zakupilem se 800g1 credis i nie wiem co kupic. Mp7a1 na 8 slot < 60 day > czy Famas na 30 ? ( DLA POCZĄTKUJĄCEGO GRACZA ! ) I niech najlepiej odpowie jakis doswiadczony gracz ;)

I

Jak byl juz taki temat no to sorki ;/

Opublikowano

hmm ja powiem ci to samo co up

te bronie sa to bronie najlepsze dla wybranych klas dla assaulta famas a dla medica/enginiera mp7a1

hmm ja polecam ci wybrac mp7a1 gdyz bedziesz mial na wiecej dni ta bron;p

a jest warta tej kasy:)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

famas nic ci nieda (up) jesli jestes poczatkujacy,mozesz miec najlepsze bronki ,a nic niezdziałasz jesli nie umiesz celowac.

Opublikowano

mp7 rox

względnie mały odrzut + dobre dmg i 40 ammo <3

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

Mp7a1 ,bo ta broń popierdala jak koliber;d

Tak Wogle ,to wejdz na warrock.com.pl i tam pytaj o takie rzeczy a nie tutaj spamujesz;d

Liczę na Reputa

Opublikowano

jeżeli jesteś początkujący to zbieraj kasę w IS i jak będziesz mial 16 lvl to kup sobie famasa na 30 dni i mp7 gold i wtedy jestes pr0 :D

a jak ci sie premka bedzie konczyla to tez trzymaj kase i dokup sobe famasa i masz znowu famasa na 30 dni i jeszcze mp7 na 30 dni:D

To jest moja rada ja tak zrobiłem i sobie teraz pykam mam mp7 ( 38 dni) i famasa ( 56 dni)

JAK MOŻESZ DAJ + TO NIC NIE KOSZTUJE:D

NIE HACKUJ JAK CIĘ POLAKKK PROSI!!

Opublikowano

Każda broń jest dobra tylko trzeba nią umieć Grać ! Moim zdaniem Famsik ja mam Famsika i mp7Gold i ta i ta bron dobra ale to zalezy od dobrego grania ta bronia. Ja myśle ze Famas

Opublikowano

bartez on już kupił G1 na te bronie więc nie radź mu innej broni jak jesteś początkującym to wybierz mp7a1 ma duży magazynek a duży magazynek to skarb początkującego bo famas ma 25 naboi w magazynku i jest szybki i wszystko wy sztrzelisz w sekundy nie trafiając przeciwnika i on cię zabije więc jak napisałem wcześniej mp7a1 licze na +

z góry dziękuje :)

>>>>>Kliknij<<<<<

Użytkownik zmienił pseudonim na HerbiPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...