Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 "Błąd podczas łączenia się z serwerem"

641532

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam pewnie problem z prywatnym serwerem Metin2 ( XenoxMT2). Dnia 27 czerwca grałem normalnie na serwerze  gdy nagle około 20h wylogowało mnie z gry. Gdy próbowałem zalogować się do gry to pisało "Błąd Podczas łączenia się z serwerem" oraz nie mogłem wejść na stronę internetową serwera. Myślałem że może mają jakąś przerwę techniczną i na drugi dzień już za działa. Następnego dnia mam ten sam problem ,  dowiedziałem się od kolegi że w tym momencie kiedy mi nie działa gra to on sobie normalnie gra więc nie wiem o co chodzi. Dodam także że koło każdego ch są ......

ch1.......

ch2......

ch3......

ch4......

ch5......

ch6......

Dowiedziałem się że będe mógł grać jedynie po zmianie ip mojego internetu.Wie ktoś jak zmienić to ip ? Jestem zielony w tych sprawach

Opublikowano

Nic nie robią . Tak jak napisałem u góry koledzy normalnie grają . Jak wszedłem na stronę poprzez bramke proxy to działała czy jest coś z ip. Ale z tego co słysze to wiele osób na ten błąd. Wie ktoś jak to naprawić.

Opublikowano

plik locale.exe odpowiada za channele i ich dostepnosc port itp. skoro wele osob spotkało się z tym blędem, plik powinien w tym wypadku znajdować sie na forum xenoxa ;)

@ wrzucić plik do clienta z grą

bnka2gif_eaehaer.gif

Opublikowano

No tak pobrać z forum ale strona nie działa i nie mam jak przejść na forum :)

Znalazłem w google te locale, wrzuciłem i nic :) dalej to samo

Opublikowano

to musi być plik locale z tego serwera. poczekaj aż strona bedzie on.
albo weź od kolegow

tu masz wszystkie pliki.
xxx
(pobierz wszystkie najlepiej bo nw skąd masz clienta, i wrzuc do folderu z gra)

bnka2gif_eaehaer.gif

Opublikowano

Clienta mam z głównej strony Xenoxmt2. Pobrałem te wszystkie pliki oraz wrzuciłem do folderu z Xenoxem. Tera gdy próbuje odpalić gre wyskakuje mi : FATAL ERROR! File not exist: Pack/Index

Opublikowano

Wie ktoś jak to naprawić :(

Wydaje mi się że to nie przez plik locale ponieważ jak pisałem wyżej strona internetowa też mi nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...