Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadki TPS Maszyna 64GB RAM Pomocy! Daje limit lubię to!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie wyłączenie i włączenie pluginów to marnowanie pamięci - działa tak samo jak reload.

Opublikowano

Tylko, że z lepszym łączem i sam będzie robić wszytko, czyli lepiej ;)

Jeżeli znasz się chociaż troche na linuxie czy wyszukanie a google jak postawić serwer to bierz ovh. Ja mam i jestem mega zadowolony

2w6ic6t.png

Nowicjusz
Opublikowano

Miałem o to samo zapytać. Tak jak kolega Dedyk/VPS czy jakiś syf "Obsidian" z fibera?

To nie jest żaden serwer z fiberhost.pl, OBSIDIAN działa bardzo dobrze. Losowy OBSIDIAN ze 150 graczami 37.187.137.213:25565 (to nie reklama).

Opublikowano

1. Też  tak miałem na lvlup.pro
2. Po co ci pluginy które nie dzialają?
3. Moze zaaktualizuj wszystkie pluginy.

4. Zmien silnik?

graphic.png

Opublikowano

USUŃ TE NA CZERWONO lub mi je podeslij linkiem na pw to pomoge

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Dobra dobra, widze że tutaj bardzo wszyscy sie znają, lecz gówno tak naprawde wiecie :)

Kolego zainstaluj MobManagera, i ogranicz świat jeżeli chodzi o Potwory/zwierzęta gdyż jak mniemam posiadasz ich bardzo dużą ilość. 

Jeżeli chodzi o E5 to nie powinno przekraczac okolo 2000 potworów i 1000 zwierząt przy 200 slotach, ogranicz spawn na chunkach i powinno byc po problemie ;)

Jeżeli masz dalej problem pisz na PW.

Opublikowano

Dobra dobra, widze że tutaj bardzo wszyscy sie znają, lecz gówno tak naprawde wiecie :)

Kolego zainstaluj MobManagera, i ogranicz świat jeżeli chodzi o Potwory/zwierzęta gdyż jak mniemam posiadasz ich bardzo dużą ilość. 

Jeżeli chodzi o E5 to nie powinno przekraczac okolo 2000 potworów i 1000 zwierząt przy 200 slotach, ogranicz spawn na chunkach i powinno byc po problemie ;)

Jeżeli masz dalej problem pisz na PW.

I co nastepnym pliginem ma zasmiecic server niech mi je wysle przez mediafire ja sprubuje je skonfigurowac

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...