Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki nasior a jakie buty :P

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie.

Jaki nasior lepszy pod grote (złoty naszyjnik +9 5b na 20 + lvl) czy (nasior niebiański +9 5b)

oraz ktore buty lepsze :

Buty feniksa +9 15 blok ciosu czy deszczowe buty +9 szansa na unikniecie strzaly 15% 

które z tych lepsze 

i co pierw kupic :

Buty,nasior czy trutke +9 z kd i sr :P  (mam trutke sr 33 5b +6 all kd +4 exp) (starczy ona czy kupic +9 ? )

Opublikowano

Przy naszyjnikach napisz jakie bony.

Co do butów to fenki.

Zależy który masz lvl, jakie obecne buty i naszyjnik.

giphy.gif ­

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie.

Jaki nasior lepszy pod dt (złoty naszyjnik +9 5b na 20 + lvl) czy (nasior niebiański +9 5b)

oraz ktore buty lepsze :

Buty feniksa +9 15 blok ciosu czy deszczowe buty +9 szansa na unikniecie strzaly 15%

które z tych lepsze

i co pierw kupic :

Buty,nasior czy trutke +9 z kd i sr :P (mam trutke sr 33 5b +6 all kd +4 exp) (starczy ona czy kupic +9 ? )

Jak jesteś surą to bierz nasior z łez, jak inna postać to złoty. Fenki będą o wiele lepsze od deszczowych, blok bardziej się przyda. Ta truta starczy spokojnie, pierwszy kupuj naszyjnik.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Polecam naszyjnik z łez i fenki. Najpierw kup sobie biżuterię, obecną trutą możesz jeszcze śmiało bić, a jak będziesz miał więcej hajsów, to sobie kupisz lepszą.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...