Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowa prośba - zablokowanie WoTa

Rizek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam do was dziś nietypową prośbę. Mój brat non-stop gra w WoTa, i nie da rady go zrzucić z kompa. Jest jakaś możliwość zablokowania gry (np. przez blokowanie ip w pliku hosts) tak aby nie dało się zalogować? Z góry dzięki za pomoc, dobre odpowiedzi nagradzam plusikami :)

Opublikowano

Usuń WoT'a z dysku. Codziennie mu się nie będzie chciało ściągać 8GB.

Ty mojego brata nie znasz ;) Poskarży się rodzicom, i będzie lipa. Jak zablokuje np. połączenie z serwerem to będzie można wmówić że np. w komputerze jest coś zepsute, trzeba nowy itp :)

Opublikowano

Mamy 1 komputer w domu, ja w WoTa nie gram :)

To zacznij, bo warto.

Top: Usuń zawartość folderu World_of_Tanks\res\packages. Nie będzie mógł włączyć grę, powiesz, że mu się coś zepsuło i Ty nic nie robiłeś.

Opublikowano

Wtedy kied brat będzie chciał wejść możesz na chwile odłączyć internet - nie zaloguje się, ty powiesz , że jest popsute i będzie działać np. za 14 lat ( xD ) . Ja tak robiłem :D , bo nei chciało m isię tak jak tobie czegoś ,,nowego" robić na kompie w tym celu ^^

76561198018588473.png
Opublikowano

To zacznij, bo warto.

Top: Usuń zawartość folderu World_of_Tanks\res\packages. Nie będzie mógł włączyć grę, powiesz, że mu się coś zepsuło i Ty nic nie robiłeś.

A podczas update to się nie pobierze na nowo?

Opublikowano

Nie.

Dzięki , wypróbuje i w najbliższym czasie przekonamy się, czy działa. Temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...