Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McLajt

razor710

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@changelog

- Dodaliśmy nowy poziom parkour

- Nasza ekipa powiększyła się o jednego Moderatora

- Zamknęliśmy rekrutację na Moderatora aż do odwołania

Opublikowano

TEMAT: http://mclajt.pl/forum/index.php?/topic/18-ten-serwer-to-dno-c/

Witaj przeglądaczu tematu,

ten serwer od czasu sponsoringu przez Pana MrArabek był 'niedokończony'. Ten wasz cudowny czat to bul i rzal. Nawet wyłączenie czatu poprawnie nie działa.MrArabek dodaje do Administracji kogo tylko chce. Nawet 13latków, którzy dobrze grać nie umieją, a co dopiero używać komend. Miałem 2 tygodniowego Moderatora. Zrobiłem wszystko aby lepiej się grało. No, ale nikt na to nie patrzył. Nawet mi za głupią pomoc nie podziękowano. Ostatnio zbanowałem więcejCHEATERÓW niż ONI... . Mają to wszystko głęboko w *****. Byle by gracze kupowali rangi. I można się posieszyć taką kasą w kieszeni. Co nie??

EnterBlocker - Właściciel - Spoko koleś. Nawet go polubiłem. Serwer na początku był lepszy gdyby nie sponsoring od Pana MrArabek(ts.pro-k.pl)

MrArabek - Sponsoringo_Właściciel - Kiedyś kolega, teraz wróg.

_repcak_ - ChatMod>Moderator - Bez żadnych zastrzeżeń.

MarcinPlayGames - ChatMod>Moderator>ChatMod - Brak świadomości na temat pilnowania serwera. Okradał graczy.

MONSTER(Jakiś tam) - Moderator - Kolega Pana MrArabek.

XxDraquxX(Jakoś tak) - budowniczy - najlepszy budowniczy jakiego spotkałem. Nic do niego nie mam

gowniany - Gracz - Najgorszy gracz jakiego spotkałem. Aż rzygać mi się chce jak widzę ten nick. Okradał/zabijał - /tpa/oszukiwał innych graczy. Myśli, że jemu wszystko wolno i on jest spoko.

Radzę nie usuwać tego tematu/postu. Opinia wystawiona na MPCFORUM.pl oraz TUTAJ.

Opublikowano

TEMAT: http://mclajt.pl/forum/index.php?/topic/18-ten-serwer-to-dno-c/

Witaj przeglądaczu tematu,

ten serwer od czasu sponsoringu przez Pana MrArabek był 'niedokończony'. Ten wasz cudowny czat to bul i rzal. Nawet wyłączenie czatu poprawnie nie działa.MrArabek dodaje do Administracji kogo tylko chce. Nawet 13latków, którzy dobrze grać nie umieją, a co dopiero używać komend. Miałem 2 tygodniowego Moderatora. Zrobiłem wszystko aby lepiej się grało. No, ale nikt na to nie patrzył. Nawet mi za głupią pomoc nie podziękowano. Ostatnio zbanowałem więcejCHEATERÓW niż ONI... . Mają to wszystko głęboko w *****. Byle by gracze kupowali rangi. I można się posieszyć taką kasą w kieszeni. Co nie??

EnterBlocker - Właściciel - Spoko koleś. Nawet go polubiłem. Serwer na początku był lepszy gdyby nie sponsoring od Pana MrArabek(ts.pro-k.pl)

MrArabek - Sponsoringo_Właściciel - Kiedyś kolega, teraz wróg.

_repcak_ - ChatMod>Moderator - Bez żadnych zastrzeżeń.

MarcinPlayGames - ChatMod>Moderator>ChatMod - Brak świadomości na temat pilnowania serwera. Okradał graczy.

MONSTER(Jakiś tam) - Moderator - Kolega Pana MrArabek.

XxDraquxX(Jakoś tak) - budowniczy - najlepszy budowniczy jakiego spotkałem. Nic do niego nie mam

gowniany - Gracz - Najgorszy gracz jakiego spotkałem. Aż rzygać mi się chce jak widzę ten nick. Okradał/zabijał - /tpa/oszukiwał innych graczy. Myśli, że jemu wszystko wolno i on jest spoko.

Radzę nie usuwać tego tematu/postu. Opinia wystawiona na MPCFORUM.pl oraz TUTAJ.

Po 1. MrArabek nie sponsoruje serwera.

Po 2. To nie jest tak, że wyłączenie czatu nie działa tylko po prostu nie znasz komedy :) (/globamute).

Po 3. Nie przyjmujemy byle jakiego 13-latka na stanowisko Moderatora (Ponad 20 podań odrzuconych).

Po 4. Serwer nie jest dla Pieniędzy - nie zależy Nam na sprzedaży rang, ponieważ zyski z serwera przyjmuje sponsor i jest to mu na prawdę obojętne czy te zyski będą czy też nie, ponieważ maszynę tak czy tak musi opłacać z powodów, których tutaj nie muszę pisać.

Po 5. Nie oczekuj, że będziesz wiecznie obdarowywany pochwałami za dobre pełnienie funkcji Moda (nie robiłeś jednak to tak idealny, skoro zostałeś zdegradowany).

Po 6. "Radzę nie usuwać tego tematu/postu." A cóż takiego zrobisz jak usunę? O_o Szukać adwokata? (haha...).

Po 7. "Okradał/zabijał - /tpa/oszukiwał innych graczy." Zapoznaj się trochę na czym polega serwer Survival.

Po 8. MarcinPlayGames nie jest w Naszej Ekipie, więc masz stare info ;)

Po 9. Nie mam czasu na więcej podpunków, ponieważ to i tak nic nie zmieni - może jedynie pogorszyć.

Dziękuję dobranoc, Amen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...