Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Main na jungle.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin ganki zajebiaszcze ma. Z primarów to warwicka polecam, najtańszy i łatwy do ogarnięcia tylko nie zadziała na bardziej zaawansowane champy. Udyr oczywiście na junglę dobry.... nie wiem pokombinuj opcji masz w pizdu i jeszcze więcej :P

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Junglerów masz pełno, ale mainowanie to nie powinno być tak:

- kogo mainować?

- Vi

- Ok.

Tylko powinieneś popróbować i sprawdzić którym championem Ci się gra najlepiej. Mainowanie to nie kwestia tego czy ktoś jest dobry w aktualnej mecie tylko czy ktoś Ci się podoba. Są ludzie co mainują Skarnera itp. Po prostu pograj i sprawdź.

Opublikowano

Nikt tu nie docenia Amumu.

Wiadomo, lee sin, VI, Eve są ok. Ale wystarczy postawić warda, jak na każdego.

Ja amumu lubię ze względu na to, że możesz stać sobie obok ściany (np na topie), a ward Cię nie dosięga, nikt Cię nie widzi - Ty i tak możesz skoczyć na głowę.

Ja lubię na jungli też Xina.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Eve przeciez jest niewidzialna przez wardy... Ja polecaam Eve, mozna na prawde wkurzyc enemy :D

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Nikt tu nie docenia Amumu.

Ja amumu lubię ze względu na to, że możesz stać sobie obok ściany (np na topie), a ward Cię nie dosięga, nikt Cię nie widzi - Ty i tak możesz skoczyć na głowę.

Ja lubię na jungli też Xina.

Amumu był doceniany w S2 (high elo), w s3 przez graczy brązu :)

Hecarim był teża dobry na jungli tk jak Elise.

Obecnie mógłbym polecić Vi i Eve. Lee to również dobry pick.

Hejo

Opublikowano

Mój main (były,bo ban na koncie i trzeba od nowa jechać) na jungle to Fiddle.

Ganki na 6 lvl masakra. Efektowne i efektywne ;) Jungle robi się szybko i przyjemnie z full hp.

giphy.gif ­

Opublikowano

Jungle ?

Kuń i Vi :)

Dlaczego ?

Oboje mogą przeważyć czy teamfight ma być wygrany poprzez użycie ulta w odpowiedni sposób.

Dobre ganki, kuń odnawia sobie hp, vi ma tarczę więc junglę też jakoś robią :)

Lee w late mało co robi ;c

Opublikowano

Jungle ?

Kuń i Vi :)

Dlaczego ?

Oboje mogą przeważyć czy teamfight ma być wygrany poprzez użycie ulta w odpowiedni sposób.

Dobre ganki, kuń odnawia sobie hp, vi ma tarczę więc junglę też jakoś robią :)

Lee w late mało co robi ;c

Typowa osoba co nie gra lee sinem i mowi ze malo co robi w late game.

Lee, eve, elise j4 najmocniejsi akutlanie

<>

Opublikowano

Moim zdaniem teraz na jungle jak i wcześniej pickowani są:

J4

WW

Zac

Maokai

Lee Sin

Eveelyn

No i to tyle moim zdaniem.

Ci którzy piszą(upss) "Wiadomo, lee sin, VI, Eve są ok. Ale wystarczy postawić warda, jak na każdego."

Od kiedy do cholery jasnej ZWYKŁY WARD/TRINKET daje Nam wizje na Eve?

No to jak napisałem Maokai jest bardzo dobry na jungli tylko trzeba go ogarnąć.

Opublikowano

Evelynn, zadaje duży damage dobrze zbudowana, dodatkowo ma boosta do MS na W ze zresetowaniem CCków które zostały na nią nałożone przez co może łatwo uciec gdy ją złapią. Poza tym jej pasyw bardzo pomaga przy gankach, jedynie pink wardy i upgrade'owany czerwony trinket stanowią problem, ale mało osób stosuje czerwonego, szczególnie po upgrade'owaniu. A pink wardy na niskich poziomach są rzadko używane. na wyższych ligach często się je stosuje ale dobre podejście.

Shaco, niedoceniany jungler, bardzo szybko czyści 1 buffa, drugi mu trochę dużej zajmuje, ale ganki ma nieziemskie. Q daje ci mini-flasha wraz z niewidką przez co możesz zajść od tyłu przeciwnika i aktywować swój pasyw który zadaje dodatkowy damage przy ataku z tyłu. W to pacynki które są OP na początku, ale potem służą głównie jako wkurzające pułapki, ale dobrze ustawione przy ganku powodują że przeciwnik dostaje feara i idzie w stronę twoich sojuszników.

E to typowy harras ze slowem, a ult to tworzenie klona. Bardzo lubię tą postać. Jeżeli będziesz nim dobrze grał to przeciwnik nigdy nie ujrzy buffa u siebie. Niestety, tutaj jest głęboki podział na dobrych graczy Shaco a tych złych, po prostu ta postać nie wybacza błędów.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy najlepsi jungler to:

- Vi

- Evelynn

- Elise

- Lee Sin

- Rengar

Tylko musisz pamietać że grajać w jungle podstawą sa runki :)

Opublikowano

Lee Ssie.

Wszystkie postacie z Flara, Yi to kosa, One hit everyone, ale to farmer wiec w nizszych dywizjach sie to nie oplaca bo od razu flame etc.

Xin/Vi/J4.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lee Ssie.

Wszystkie postacie z Flara, Yi to kosa, One hit everyone, ale to farmer wiec w nizszych dywizjach sie to nie oplaca bo od razu flame etc.

Xin/Vi/J4.

usuneli stackowalny sustain, flara gorzej sie stackuje po nerfach, mozna ale to nie to samo (wiem bo po wyjsciu gralem niczym innym nie gralem oprocz yi)

najbardziej oplaca sie

eve

lee

vi

xin

elise

niedlugo wyjdzie nowy golem, wiec meta tankow wroci wiec nie wiem czy w tym patchu oplaca sie mainowac cokolwiek 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...