Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy brać się za rankedy?

Jekorgi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja powiem inaczej. jeżeli jesteś człowiekiem o słabych nerwach, chcącym czerpać fun z rozgrywwek to rankedów nie tykaj. dlaczego? bronze + silver = retardy. gold = w 90% boostowane dzieci z brązu albo osoby które trafiły tutaj przypadkiem. platyna = największe gówno, przynajmniej na nordicu - mnóstwo boostowanych debili, sytuacja gorsza niż w goldzie. (niski) diament [dywizje jakoś do 2-1] = pełno drophackerów i bolowców, tak przynajmniej mówił mi kolega który ma tu D3 (eune). O weście od plat+ się nie wypowiem bo mam tam tylko golda 2 ale jest to takie samo gówno jak i tu więc podejrzewam że tak samo. Myslę że jasno przedstawiłem sytuację - o ile w takim Sezonie 2 na poziomie Golda grało się na bardzo wysokim poziomie, imo na poziomie obecnego niskiego diamentu, tak teraz jest to piekło tworzone przez boostowanych retardów i osób które są normalne a nie mogą wyjść przez tych pierwszych, utrudniających rozgrywki. 

Opublikowano

a ja powiem inaczej. jeżeli jesteś człowiekiem o słabych nerwach, chcącym czerpać fun z rozgrywwek to rankedów nie tykaj. dlaczego? bronze + silver = retardy. gold = w 90% boostowane dzieci z brązu albo osoby które trafiły tutaj przypadkiem. platyna = największe gówno, przynajmniej na nordicu - mnóstwo boostowanych debili, sytuacja gorsza niż w goldzie. (niski) diament [dywizje jakoś do 2-1] = pełno drophackerów i bolowców, tak przynajmniej mówił mi kolega który ma tu D3 (eune). O weście od plat+ się nie wypowiem bo mam tam tylko golda 2 ale jest to takie samo gówno jak i tu więc podejrzewam że tak samo. Myslę że jasno przedstawiłem sytuację - o ile w takim Sezonie 2 na poziomie Golda grało się na bardzo wysokim poziomie, imo na poziomie obecnego niskiego diamentu, tak teraz jest to piekło tworzone przez boostowanych retardów i osób które są normalne a nie mogą wyjść przez tych pierwszych, utrudniających rozgrywki

To czysta prawda . Jeżeli grasz dla fun nie graj rankedów , jeżeli grasz żeby coś dobić to zacznij grać  , mój kolega rozegrał 1000 gier w silverze - około 1000 gier w goldzie i teraz siedzi w platynie i mówi że to jest wielkie gówno ale po tych 2k rankedów jego poziom gry jest naprawdę wysoki , więc jeżeli chcesz poprawić swoje umiejętności jak najbardziej graj rankedy , jeżeli chcesz się po prostu pobawić graj normale , jeszcze taka rada - możesz znaleźć sobie osobę z wyższej dywizji i z nią grać , albo przynajmniej dobrze grającą bo to zawsze 1 nooob mniej w team :D

BUMP

Opublikowano

Popracuj nad farmą bo dla mnie 300 w 40 minucie to jest zdecydowanie za mało albo 150 w 35 minucie na ADC.

100 farmy to się ma w około 8 minucie.

Grubo tym bardziej, że w 8min możesz mieć max 88 creepów + nie zapomnij, że jak się cofniesz to tracisz z pół wave jak nie cały :)

@top

Nie grasz źle, ale na każdą linie po 2-3 champy musisz mieć.

Opublikowano

haha widzę, że Polaczki nie złapały się na trolla.

I tu pokazaliście jak potraficie flejmować :)

@top 

zagraj te 10 pierwszych a potem pomyślisz czy chcesz lecieć dalej czy nie.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nie graj nawet , zadając takie pytania widać że jesteś scared oraz niepewny swoich umiejetności.

Jest to prawda tylko po części, ale wiecie jak jest jednak nie zawsze trafi nam się team który będzie grał po naszej myśli. Może i nie jestem pewien swoich umiejętności ale chyba też najgorzej nie gram.

a ja powiem inaczej. jeżeli jesteś człowiekiem o słabych nerwach, chcącym czerpać fun z rozgrywwek to rankedów nie tykaj. dlaczego? bronze + silver = retardy. gold = w 90% boostowane dzieci z brązu albo osoby które trafiły tutaj przypadkiem. platyna = największe gówno, przynajmniej na nordicu - mnóstwo boostowanych debili, sytuacja gorsza niż w goldzie. (niski) diament [dywizje jakoś do 2-1] = pełno drophackerów i bolowców, tak przynajmniej mówił mi kolega który ma tu D3 (eune). O weście od plat+ się nie wypowiem bo mam tam tylko golda 2 ale jest to takie samo gówno jak i tu więc podejrzewam że tak samo. Myslę że jasno przedstawiłem sytuację - o ile w takim Sezonie 2 na poziomie Golda grało się na bardzo wysokim poziomie, imo na poziomie obecnego niskiego diamentu, tak teraz jest to piekło tworzone przez boostowanych retardów i osób które są normalne a nie mogą wyjść przez tych pierwszych, utrudniających rozgrywki. 

To czysta prawda . Jeżeli grasz dla fun nie graj rankedów , jeżeli grasz żeby coś dobić to zacznij grać  , mój kolega rozegrał 1000 gier w silverze - około 1000 gier w goldzie i teraz siedzi w platynie i mówi że to jest wielkie gówno ale po tych 2k rankedów jego poziom gry jest naprawdę wysoki , więc jeżeli chcesz poprawić swoje umiejętności jak najbardziej graj rankedy , jeżeli chcesz się po prostu pobawić graj normale , jeszcze taka rada - możesz znaleźć sobie osobę z wyższej dywizji i z nią grać , albo przynajmniej dobrze grającą bo to zawsze 1 nooob mniej w team :D

Tu Panowie macie całkowitą rację , aczkolwiek wiadomo ,że same normale się nudzą a gdy się już zacznie grać te rankedy to nie ma co tego przerywać , chyba najlepszym rozwiązaniem jest carrowanie gry samemu . Chociaż to też do najłatwiejszych rzeczy nie należy.

Grubo tym bardziej, że w 8min możesz mieć max 88 creepów + nie zapomnij, że jak się cofniesz to tracisz z pół wave jak nie cały :)

@top

Nie grasz źle, ale na każdą linie po 2-3 champy musisz mieć.

Haha.. i Pan Diament krótko i zwięźle zgasił koxa który miał 100 farmy w 8minucie. Dziękujemy :)!

Opublikowano

Jesli autor chce golda pod koniec sezonu, niech mnie doda do znajomych: MasujDzika, chętnie wykieruje go do złota +, oraz naucze mniej więcej grać rankedy.

@Jekorgi

Nie tak do końca zgasił, da sie robić też campy jungli, moj absolutny rekord to wbicie 100 farmy w 9:28, robilem tak:

wave > wiedzmy > wave > wilki > wave > wiedzmy itd. 

Ale da sie to zrobic tylko postacią z bardzo łątwą farmą (oriana, ziggs)

Ja klasyfikuje ludzi bardzo prosto, pasujesz do danej ligi jak robisz na midzie:

100 farmy w 15 min - silver

100 farmy w 13 min - gold

100 farmy w 11 min - platyna +

Wyzej oraz nizej nigdy nie bylem wiec nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...