Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

astilia - incydent. zajrzyj tylko tyle :)

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chcę złożyć skargę na Hooltrasa.Kilka dni czekam na ts..pytam ludzi o Hooltrasa nikt nic nie wie nikt nic nie slyszał...dzisiejszego dnia OKEJ JEST UDAŁO MI SIE w koncu zostalem wrzucony na kanał Hooltrasa przez jakiegoś adma z serwera..Anka powiedziała że go nie ma żebym poczekał...okej..czekam.Zostałem kiknięty z serwera..Anka powiedziała że przypadkiem..no to spoko..pisze mu pw..nie zdążyłem wysłać bo kur** za chwile zostałem zbanowany na ts..JA P******E CZY TAK SIE TRAKTUJE GRACZY NA TYM SERWERZE? Teraz dostalem bana w grze bo musiałem dać upust swojej złośći..domagam się unbana według mnie zostałem sprowokowany i to nie jest fair.Mam problem bo zrobiłem ślub z bufką i po wbiciu na moim głównym koncie wyższego lvla który przekraczał 15 lvli kiedy mozna brac slub został usunięty związek z bufka.

Mój nick : Rozjebundor
nick bufka : mhmmmmmm

na bufke również został naniesiony ban. PO 1 CZEKAM NA UNBANA BO TO NIE MOJA WINA ŻE WCHODZE NA TS'A  A DOSTAJE PIERW KICKA A POTEM BANA - ZA NIC.Anne mowila ze kiknal mnie przypadkiem.
[sGM]Anne byla wtedy na ts wie ze nic nie mowilem nikomu nie ublizalem w zaden sposob nie przyczynilem sie ani do kicka z serwera ani do bana na ts'ie co pozniej przyczynilo sie do nastepnych moich krokow czyli upust emocji na czacie.Pisalem do [sGM]Anne.Na samym poczatku kazala mi pojsc do technika.Zauwazylem dzien potem [GA]Hikariego.To samo powiedzial ze technik powinien rozwiazac problem.Zajebiscie rozwiazal problem.Zbanowane mam 2 postacie wyzej wyminione oraz bana na ts.Jesli mowa o unbanie to uwazam ze powinienem go dostac poniewaz to blad Hooltrasa przyczynil sie do pozniejszych wydarzen.Czekam na jakiekolwiek wyjasnienie powyzszej sytuacji bo wedlug mnie to nie jest normalne.Tak samo nie jest normalne wyzywanie go na czacie bo zachowalem sie jak gowniarz co nie zmienia faktu ze pierw on zrobil krok i on popelnil blad.Ja rowniez popelnilem blad.Czekam na wyjasnienia.Pozdrawiam.

taką napisałem skarge na pie*********o pedała technika Hooltrasa. i taką dostałem pod postem odpowiedź p*****a GA Hikariego.

Ok, banuje go.

0 powagi 0 k***a czegokolwiek.Je**ny ku**a gimbus z grzywką nie wiem ile on ma lat z 17 chyba z tego co mi wiadomo.i ch** ja płakał nie będę ale za takie traktowanie graczy szybko ich stracicie buraki.majatku nie zainwestowalem w wasz serwer wiec odpuszcze ale w dupach wam sie popi****lilo bo sie powodzi..nadejdzie czas kiedy bedzie walczyc o kazdego pojedynczego gracza bo nic nie trwa wiecznie.

Opublikowano

dostalem bana ^ ^ wszedzie dostalem bany ^ ^ po prostu chcialem sie podzielic moja opinia i tyle ;p a to ze kazdy ma to w dupie bo co was to moze obchodzić to ja wiem. po prostu chcialem gdzies sobie to napisac :D

zrobiłem tut co i jak żeby na astilii działał kamer mod + wh.
wbijajcie na moj profil i tam jak klikniecie w tematy to bedziecie widzieli :) wiele osob nie wie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...