Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eleris.pl - START 28.06.2014 [Dedyk] [Hard/Medium]

Mr4śnу

Ile chcecie ku do g?  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile chcecie ku do g?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WAZNA INFORMACJA! 

Niestety start nie nastąpi dziś (tj 28.06.2014) tylko jutro (tj 29.06.2014) ponieważ mamy jeszcze parę problemów z clientem, i ze stroną. Start odbedzie sie w godzinach 16. Wynagrodzimy wam to ;)

Przepraszamy team, Eleris.pl

43976131910427822020.png

Opublikowano

Tak czytam i czytam i bym zassał clienta :) ale chce wiedzieć na ile dedyk jest wykupiony z wiadomych przyczyn  ;)

75% kofeiny 15% nikotyny i jest kur**** moc.

Opublikowano

Tak czytam i czytam i bym zassał clienta :) ale chce wiedzieć na ile dedyk jest wykupiony z wiadomych przyczyn  ;)

Dedyk jest wykupiony na pół roku

43976131910427822020.png

Opublikowano

Chciałem wejść zobaczyć ile ludzi gra a tu strona off (zarówno z końcówką *.pl jak i *.eu). Czyżby już po serwerze?  xD

@Edit Już doczytałem, że start przełożony. Swoją drogą mogliście edytować pierwszy post i tam napisać lub chociaż oznaczyć post, w którym piszecie o przełożonym starcie jako najlepszą odpowiedź...

Skąd truta?

P.S. 4 osoby lubią fanpage, wyczuwam tłumy na starcie :)

Novum.png

Opublikowano

znów nukey? pamiętam jego wcześniejszą prezke

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

7980714038947981170954.png

Posiadasz 100subów + na YouTube? nie zwklekaj ! napisz do mnie na GG : 49842097, a otrzymasz SM za filmik zapowiadający !    :)

Pozdrawiamy, Team Eleris.pl

PRZYPOMINAM:

START DZIŚ (TJ. 29.06.2014) MIĘDZY 18/19 !

43976131910427822020.png

Opublikowano

Polecam zrobić nową prezentację i w nazwie dać ze start dziś. to moim zdaniem przyciagnei paru graczy wiecej ... A doskonale wiece z ejezeli ma byc 200 graczy na servie to dlugo to nie postoi. Wiec radz ejak najbardziej rozleklamowac server do wieczora . Pozdrawiam ! Może wbije bo server w moim typie ;d

@Edit Proponuje rownież dodać boja na start :) I zrobic z tego naprawde medium tylko nie dodawać zadnego nwoego syfu niech bedzie tak jak jest ! Ewentualnei kiedys jakis update z tymi zbrojkami i meiczami co są na pl . ( + na start Dodać raty )  Moim zdaniem taki server bardziej przypadnie do gusty niż Hard bo jakby nie patrzeć jest ich dużo , Wiec powodzenia mam nadzieje że chociaż Admin odniesie się do tego co napisałem :)

Opublikowano

WAZNA INFORMACJA! 

Niestety start nie nastąpi dziś (tj 28.06.2014) tylko jutro (tj 29.06.2014) ponieważ mamy jeszcze parę problemów z clientem, i ze stroną. Start odbedzie sie w godzinach 16. Wynagrodzimy wam to ;)

Przepraszamy team, Eleris.pl

Tak jak myślałem.

Chciałem wejść zobaczyć ile ludzi gra a tu strona off (zarówno z końcówką *.pl jak i *.eu). Czyżby już po serwerze?  xD

@Edit Już doczytałem, że start przełożony. Swoją drogą mogliście edytować pierwszy post i tam napisać lub chociaż oznaczyć post, w którym piszecie o przełożonym starcie jako najlepszą odpowiedź...

Skąd truta?

P.S. 4 osoby lubią fanpage, wyczuwam tłumy na starcie :)

I tutaj mam pytanie to autora tematu; jaka będzie domena, jeśli .pl jest zarezerwowana tymczasowo nie przez was, a .EU nie jest nawet zarezerwowana? <nie była>

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...