Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział "Rail Nation"!

HeniekLopata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich administratorów, moderatorów, global moderatorów, gold memberów, blue memberów, liderów, mentorów, black memberów, MPC Newsów, Moderów, Graphiców itd. itd...

Ogółem propozycja jest taka, żeby dodać dział "Rail Nation" jest to gra przeglądarkowa (Strategia).

W grze sterujemy taborem pociągów i odpowiadamy za dostawy towarów do miasta.

Główny podział jest tam na miasta, a w miastach zazwyczaj znajdują się cztery stowarzyszenia.

Gra jest dość nietypowa, bo chodzi w niej o dobro ogółu, a dokładniej jak najszybszy rozwój miasta.

Gracze z danego miasta muszą z sobą współpracować i sami zorganizować własne miasto (Wybrać zarząd miasta, którego wszyscy będą się słuchać i to on będzie przydzielał towary).

Zarząd miasta nie jest wybierany przez żaden system, jest to zwykła kultura i zgranie graczy.

Tutaj dam wam link do owej gry i polecam każdemu strategowi zapoznać się z tym tytułem:

http://www.railnation.pl/

Niestety wadą gry jest to, że gry nie można opuszczać na więcej niż dwa dni.

Rozgrywka trwa około 2-3 miesiące, po czym wszystko zostaje zresetowane (Tzw. 6 er po 14 dni i finał).

Natomiast w grze jest ranking ogólny, czyli zliczany z naszych pozycji w poszczególnych rozgrywkach.

Jeżeli będzie trzeba to mogę napisać obszerny opis tej gry, bo jest o czym pisać, lecz pierw chciałbym aby został dodany odpowiedni dział.

W tej grze mam spore doświadczenie i myślę, że mogę pomagać nowym graczom.

24b5car.jpg

Opublikowano

Skoro jesteście ciekawi tej gry, to zapraszam was do miasta, którym żądze wspólnie z innymi strategami.

Serwer 5 "Wał Korbowy" w mieście "Zegarowice".

Potrzebujemy ludzi w naszym mieście do szybszego awansu.

Serwer wystartował dopiero 3 dni temu, także spokojnie dacie rade nadrobić, tym bardziej, że kilka technologi dostaniecie wybadanych na start (Zaczynając później nie zaczynacie od zera).

Jeżeli chcecie się uczyć w to grać, to zapraszamy.

Wybaczcie za spam!

Ale planuje również stworzyć obszerną serie poradników do tej gry, bo jest co w tej grze opisywać i tłumaczyć.

Gra nie jest prosta.

@Edit

Zapomniałem również podziękować za tymczasowe pozytywne rozpatrzenie tej sprawy.

24b5car.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Można spróbować, ale jako sub-forum “via www“.

Jeśli zdobędzie ono popularność, to wtedy można pomyśleć nad oddzielnym działem tej gry.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Jestem na TAK, grałam chwilę w tą grę i dość ciekawa, aczkolwiek nie miałam czasu + chyba była beta i od nowa sio jest.
PS: Zachęcam do zagrania :)

Opublikowano

Dodam, że znam wielu "Community" Polskich i oni na pewno z chęcią zawitaliby na tym forum jako grupa informacyjna.

Gra powadzi potężną kampanie reklamową i reaguje na tego typu zaproszenia.

Gram również w stowarzyszeniu "Zc-Intermodal", które jest jednym z najlepszych stowarzyszeń, jak chodzi o Polską scenę tej gry.

Dodatkowo naszym stowarzyszeniem dowodzi elitarny gracz "Bartus", który wie o tej grze najwięcej z wszystkich graczy i zawsze kończy rozgrywkę na pierwszym miejscu tabeli.

Bartus również z chęcią by tutaj zawitał i uczył ludzi swoimi poradami, jest on bardzo szanowanym graczem, a w jego profilu niedługo będzie brakowało miejsca na gwiazdy oznaczające wygrane gry na pierwszym miejscu.

Natomiast nadal zapraszam was do rozgrywki, więcej informacji podałem powyżej.

Ujmę to krótko, ta gra pokazuje czy ktoś ma coś w głowie i przysłowiowe "jaja" - Warto w niej sprawdzić siebie.

Ps. Tak wgl. ile musi być głosów za, żeby sugestia została zrealizowana?

24b5car.jpg

Opublikowano

Ta gra ma swój dział na DoGry i ruch tam jest... Zerowy. Tutaj można spróbować jako dział testowy, ale czuję że na testach się skończy.

Opublikowano

Ta gra ma swój dział na DoGry i ruch tam jest... Zerowy. Tutaj można spróbować jako dział testowy, ale czuję że na testach się skończy.

Bo nikt tego tam nie prowadzi, a ja sprowadzę tutaj graczy railnation.

Sprowadzę też community z tej gry i będę starannie rozwijał ten dział (tworząc poradniki, tipy i rozpisując strategie).

Na bieżąco będę też informował o aktualizacjach, czy restartach serwerów.

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...