Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładne Logo pod twój serwer

Isaric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2586114038890511182436.png

7463914038916821182436.png

Download:

https://mega.co.nz/#!Xtp01QaS!NYPkyjTC07kC4TQAJsSrTOWlppB9egJ3jrZj3b4ihzg

Hasło do rozpakowania:

isaric.pl

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/82bcc07c0cb4b71ef2cc12ddc75112dcca0c9c101528563f8a0d6cb3e9d635c4/analysis/1403888998/

Logo jest wykupione przeze mnie bardzo dawno nie pasuje mi pod klimat mojego serwera więc wam udostępniam niedługo upne fajne rzeczy ^^

Pozdrawiam serdecznie :) !

Jak możecie to proszę o zdjęcie 5% ostrzeżeń :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Nie jest ładne. Litery latają, jest złe światło między nimi, dziwnie to wygląda. Dodatkowo chyba autor zapomniał, że część trybów nie działa na przezroczystości. Z czego mamy ta brzydką, białą mgłę...

Opublikowano

Ni to ładne, ni to dobrze wykonane. Jak masz takie rzeczy udostępniać, to lepiej w ogóle tego nie rób, bo zasyfiasz dział i na dół schodzą rzeczy godne uwagi.

W dodatku czcionka ssie maksymalnie. :v

Opublikowano

Nie jest ładne. Litery latają, jest złe światło między nimi, dziwnie to wygląda. Dodatkowo chyba autor zapomniał, że część trybów nie działa na przezroczystości. Z czego mamy ta brzydką, białą mgłę...

Mgiełke można dopasować co nie ? :)

Albo usunąć jak kto woli

np tak:

7463914038916821182436.png

Lub tak:

1250814038916821182436.png

Jak kto woli :)

A dopasować sobie można gdzie mają być litery co to za problem ; /

isaricbaner.png

Opublikowano

Ni to ładne, ni to dobrze wykonane. Jak masz takie rzeczy udostępniać, to lepiej w ogóle tego nie rób, bo zasyfiasz dział i na dół schodzą rzeczy godne uwagi.

o_O co do loga złe nie jest ale lepsze to niż napis z cooltextu a zdarzało się kiedyś że i coś w ten deseń tutaj wrzucano ;) 

PS: Logo średnie czcionka trochę lipna mimo tego życzę powodzenia w robieniu kolejnych prac ;) 

Opublikowano

Nie słuchaj co ci pieprzą, logo jest bardzo fajne. Zmieniłbym jedynie tylko czcionkę, ale wiadomo, z czcionką w takich stylach nie wolno przesadzać bo wychodzi klapa.

Ja na twoim miejscu @1361622928-U485574.pngIsaric opini złodzieja nie brałbym pod uwage, dziekuje.

Pokaz z jakąś inna czcionką i nie dodawaj tego rozswietlenia tj, to moze lepiej bd wygladalo.

Opublikowano

Dam 7/10. Czegoś mi tu brakuje. Myślę, że ta czcionka.. Ale rób dalej to co robisz nie jest źle . Pozdrawiam.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Da się jakoś zmienić nazwę tego "Isaric" na swoje? ;p Bo wykorzystałbym jakoś :D (Sorri, swieżakiem jestę w gimpię^^)

Tak ściągnij photoshopa i edytuj polecam PS'a CC darmowy na 30dni bodajże.

isaricbaner.png

Opublikowano

Logo jest wykupione przeze mnie bardzo dawno nie pasuje mi pod klimat mojego serwera więc wam udostępniam niedługo upne fajne rzeczy ^^

nie wiem kto Ci takie gówno za hajs wcisną :v

mi się nie podoba, nie użyje ale dzieki za dl. :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngIsaric A możliwa jest też edycja gimpem? Bo ja nie zbyt znam się na tej grafice w Photoshopie ;p

To jest psd, tylko Photo.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Specjalista
Opublikowano

Kto k***a robi syf ten robi :

@top Mi się tam praca podoba,nie jest taka zła.

Takie pytanie czcionka jest jakaś standardowa czy trzeba pobierać??

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Mi się podoba, właśnie ta prostota. Nie jest tu nawrzucane, co się da. Jedyne, co bym zmieniła to " I ", bo strasznie wyróżnia się od pozostałej części loga. Jest ok :)

Nie użyję, ale na pewno znajdzie się ktoś, kto skorzysta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...