Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z mkjogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema.

posiadam windows xp 32 bity stary komp .

sciagnolem mk jogo i nie dzialaja skiny . klikam aply wlaczam gre i nie ma skina ani przy ladowaniu ani w grze.

co może byc tego przyczyna?

Opublikowano

Trzeba chyba połączyć konto z MKJogo. Masz na górze takie coś "PLAY" to włącz LoLa przez ten przycisk i potem Ci się konto połączy z MKJogo (wyskoczy zapytanie czy chcesz połączyć).

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Musisz włączyć grę za pomocą MK Jogo potem wybierasz skina przed rozpoczęciem ładowania. Jeżeli udało się wczytać skin powinno wyskoczyć apply succesyful 

Opublikowano

sprobowalem i dziala mi na lapku windows 8 , a na tym starym z xp nie :( czym to moze byc wywolane? dodam ze na tym kompie z windows xp lol zapisany na pulpicie a na windows 8 na dysku

Opublikowano

sprobowalem i dziala mi na lapku windows 8 , a na tym starym z xp nie :( czym to moze byc wywolane? dodam ze na tym kompie z windows xp lol zapisany na pulpicie a na windows 8 na dysku

Przyczyny jak na razie mogą być dwie:

RIOT nie jest na systemie C, albo nie ma wsparcia systemu XP ?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

przenioslem na c i nadal to samo :( inne pomysly?

znacie moze jakies inne programy do zmiany skinow? tylko zeby nie szukac recznie wybranych skinow ani programu  od kolegi @zima1o bo mi cos nie dziala

Opublikowano

MK jogo nadal działa innym więc powinno ci działać. Reinstala kompa szkoda robić tylko po to żeby mieć jakiegoś skina którego inni nie widza ;p Odpal mk jogo jako administrator to może zadziała. Jak nie to napisz mi jutro to ci podeślę program do zmiany skinów podobny do mk jogo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...