Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Oszukać Na Handlu

Degarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawialiście się może jak na PL okradają sobie eq na handlu ? To nie żaden TradeHack ani nic takiego było tego bardzo dużo na s1/2/3 gdy grałem na początku teraz możecie to wznowić ponieważ długo nie grałem na PL ani nic podobnego więc pewnie już to zanikło.

Zaczynajmy !

Jak oszukać dzieci na handlu ?

To proste :

Gdy ktoś będzie chciał coś sprzedać ( dziecko neo ) to piszemy że damy np 50kk i on się zgadza idziemy do niego i dajemy mu handel on daje item a ty wpisujesz 5 i same 0 i teraz dziecko będzie się zastanawiało czy to na pewno 50kk ( mylą się zera ) ale jednak i tak zaakceptuje ponieważ nie zrezygnuje z takiej okazji i gdy zaakceptuje ma w eq 5kk.

Nie przejmować się że możecie dostać za to Bana ponieważ NIE dawaliście mu 5kk i on zaakceptował i to jego wina.

PS : Można zrobić to samo z kwotą 1 - 9 kk

Gdy będzie chciał przez tobół to odpuszczamy. Jest wystarczająco dużo Neo na PL. Starczy dla wszystkich.

Opublikowano

heh to jest jeden z tych najlepszych sposobów chociarz niektóre neo wiedzą że jest maksymalnie w chandlu 9kk więc nie zawsze się sposób będzie sprawdzał ale czasami idzie spróbować xD.

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

To co wy tutaj piszecie to jest noobstwo do potęgi entej wiadomo że nie znajdziecie "NEO KIDA" który nie wie że 5kk to nie 50kk bo każdy to wie.Ale tutorial super nauczyłeś mnie tyle że chyba nie muszę do końca mojej szkoły uczyć się.

Opublikowano

@up up Chociaż*

Dużo osób się na to nabiera, tak samo jak z dawanie itemu np. +6, a nie +9.. Osoba ze szczęścia się nie zorientuję :)

Opublikowano

UP ma rację raz chciałem kupić fms i smoczą +9 z kd akurat spotkaliśmy się na pustyni to napisałem że nie mam tobołu to nie był noob on mi dał handel dałem mu 9kk ( 90kk ) a on zaakceptował poszedłem na wojnę gildi i nawet nic do mnie nie pisał xD.

Opublikowano

na monastyrze oszukałem ziomka 79lvl xDDDD kupowałem bodzia chciał 1.6kk wpisałem 1.5 on anulowal wpisałem 1.555... anulował wpisałem 3 raz szybko 160k i zaakceptowal ;d

fs.png

Opublikowano

na tym sposobie nie jest łatwo kogoś okraść .

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na tym sposobie teraz wogle nie ma jak okraść, ludzie już wiedzą raz kończyłem grę i rozdawałem eq wartość 15k xD a ziomek podbił i mówi że ma trój ja mówię noi co a on na to że sellnie a ja pokaż hymm kupie miałem 25k xDD

a on akurat chciał chyba 200k to i tak dużo jak zaczynałem grać były 2 serwery ;] i poszło za 25k ....

Teraz to nie działa taka jest prawda nie opłacało ci się pisać ;/

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Znawca
Opublikowano

heh. kiedyś chciałem kupić rib +9 sr 46% i smocza +9 gościu chciał 100kk. on expil sobie w v1 to ja do niego poszedłem on się pyta czy mam tobol powiedziałem że nie i dal handel dal itemki jak wpisałem 10kk a on się namyślał z 3min i dal akcepta xDD ja sobie poszedłem a on nawet do mnie nic nie napisał xD kurde przejarac 90kk heheheheheh :lol: :lol: :lol:

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

na s7 ostatnio jakis neo pisał a on(nie pamietam nicku) ukradł mi biała perle i zab orka!!!! Na pisalem na szepcie do niego , jak ci to ukradł? A on na to no dał mi 100k zamiast 10kk i teraz bede pisac do gma , niech dostanie bana!

Przykład neokida xD

Opublikowano

Trzeba by było znaleźć kogoś na prawdę głupiego żeby się nabrał ale i tak masz + B)

100

150

200

250

300

350

400

450

500

550

600

TOSKAFKA !!!

Opublikowano

dal itemki jak wpisałem 10kk a on się namyślał z 3min i dal akcepta xDD

ładna bajeczka panie ''acf'' bo na handel mozna dac max 9,9kk . A wątpie w to ze zaakceptowal na 9,9kk wkrecajac bajke ze to 99kk . . . (fatygowal by sie o 1kk) .

Topic: najlepiej robić jak ja, lazic po m1 szukac naaPkuf 30-40lvl z fms+9 i pytac za ile sellnie . np. mowi ze 12kk ty ze 11,5k ;) i dajesz mu 1,15kk :) Trudniej sie połapać ;)

cooltext454992920.gif
Opublikowano
o.O Ja to znam od 2008r :D

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...