Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam laser moda 9.1

hetgtg45y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
poszukuje laser's moda do WoT'a . Tylko ten mod mnie interesuje nie chce go w komplecie z innymi bajerami. Nigdzie nie moge znalesc tylko tego udogodnienia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki. Powiedz mi prosze tylko gdzie to wkleic   ;)

Zawartość tego folderu wrzucasz do World of Tanks>Res_Mods>0.9.1. Te foldery mają znaleźć się w 0.9.1.

Opublikowano

Czy laser powinien wychodzić tylko od czołgów z przeciwnej drużyny, czy też z mojego czołgu? 

Wydaje mi się, że tylko z przeciwnych. W czym mają pomóc lasery z naszego?

Opublikowano

Wydaje mi się, że tylko z przeciwnych. W czym mają pomóc lasery z naszego?

Tak tylko pytam;) Na filmikach widziałem że laser wychodził z naszego jak i przeciwnika czołgu więc byłem ciekaw czy coś u mnie nie ten teges czy wszystko ok

Opublikowano

Lasery są nielegalne, więc w przypadku użytkowania  przyszykuj się na BAN-a ;)

W jaki sposób oni to sprawdzają? Administracja zaprosi mnie na skype i współdzielenie włączę?  o.O

Opublikowano

W jaki sposób oni to sprawdzają? Administracja zaprosi mnie na skype i współdzielenie włącze?  o.O

Szansa na bana za nielegalne mody jest prawie zerowa. Musiałby ktoś wrzucić Twój ss, na którym byłoby widać Twój nick i włączony lasermod.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...